breaking news Νέο

Έβγαλε διοίκηση ο ΦΑΣ Νάουσα

Έβγαλε διοίκηση ο ΦΑΣ Νάουσα

Η επαναληπτική Γενική Συνέλευση του ΦΑΣ Νάουσα, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα, «έδωσε» την νέα διοίκηση της ιστορικής ομάδας, κάτι βέβαια που λίγο – πολύ ήταν αναμενόμενο, αφού με πρωτοβουλία του δημάρχου της ηρωϊκής πόλης κ. Καρανικόλα είχαν προηγηθεί επαφές μεταξύ παραγόντων και το νέο διοικητικό σχήμα ήταν ήδη έτοιμο.

Νέος πρόεδρος λοιπόν του ΦΑΣ ανέλαβε ο κ. Κώστας Κεράνος, με πρώτο αντιπρόεδρο τον Γιώργο Μπέκα και δεύτερο τον Αλέξανδρο Ελευθερόπουλο. Γενικός Γραμματέας είναι ο Χρήστος Κερμανίδης, ταμίας ο Βαλάντης Γιτόπουλος και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων ο Χρήστος Λουμπουρδής. Το σχήμα της νέας διοίκησης συμπληρώνουν ο Στέλιος Καρανικόλας και ο Μάρκος Μίγγας σαν απλά μέλη.

Η νέα διοίκηση που κατά γενική παραδοχή έχει δύσκολο έργο καθώς έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος, έπιασε άμεσα δουλειά και πρώτο μέλημά της είναι η συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ της ομάδας (έχουν αποχωρήσει επίσημα μόνο ο Ντέλλας που πήγε στον Αστέρα Τριποτάμου και οι Σοφιανίδης – Κωστογλίδης που μετακόμισαν στην Νίκη Αγκαθιάς), ενώ στις προθέσεις της νέας διοίκησης είναι η ενίσχυση της ομάδας με 3-4 νέους ποδοσφαιριστές προκειμένου να καλυφθούν τα κενά αυτών που αποχώρησαν.

Εν τω μεταξύ η ομάδα έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία της υπό την επίβλεψη του Ναουσαίου γυμναστή Νίκου Κουμπούλη που υπήρξε άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Χριστοφορίδη, ενώ ξεκίνησαν ήδη συζητήσεις για την πρόσληψη προπονητή.

 

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το Σάββατο το απόγευμα στο Μακροχώρι η τοπική ομώνυμη ομάδα έδωσε το πρώτο φιλικό της φετινής σεζόν με αντίπαλο τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2. Το Ροδοχώρι προηγήθηκε πολύ νωρίς στο σκορ με 0-2 με τον Λαφάρα και τον Ψηφίδη, με το Μακροχώρι να απαντάει όμως άμεσα και να ισοφαρίζει σε 2-2 πριν συμπληρωθεί το πρώτο ημίχρονο με τέρματα των νεαρών Βλαχάβα και Παυλίδη, ενώ λίγο αργότερα είχε και χαμένο πέναλτι με τον Παυλίδη.

  • Την δεύτερη μεταγραφή του πραγματοποίησε το Μακροχώρι, καθώς μετά τον Τάσο Τσακαλίδη απέκτησε και τον Καρατάσιο (Ντεμπά) που αρχικά είχε συμφωνήσει με την ομάδα της Αγίας Μαρίνας για να καταλήξει όμως τελικά το Μακροχώρι.
  • Δύο μεταγραφές και δύο ανανεώσεις συνεργασίας ανακοίνωσε ο Αστέρας Τριποτάμου. Συγκεκριμένα απέκτησε τον 37χρονο στόπερ Αλέξανδρο Χαραλαμπίδη και τον 27χρονο Ζωγράφο, ενώ ανανέωσε την συνεργασία του με τους Ισλάμι και Καλφούζο.
  • Μια ακόμη μεταγραφή ανακοίνωσε ο Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας. Πρόκειται για τον 18χρονο Βαλάντη Κουκλά από τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.
  • Νέος προπονητής στον Αγρ. Αστέρα Αγίας Βαρβάρας αναλαμβάνει ο Θανάσης Νιάνιος που την περσινή περίοδο καθόταν στον πάγκο του Άχθου Αρούρη με τον οποίο ανέβηκε κατηγορία, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί σε ερασιτεχνικές ομάδες της ΕΠΣ Πειραιά και της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής