breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

 • Live ξεμάτιασμα την ώρα του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης

Ο κορονοϊός έχει επιβάλλει νέα δεδομένα στις περισσότερες εκφάνσεις της ζωής, δημιουργώντας, σε κάποιες περιπτώσεις και καταστάσεις που προκαλούν γέλιο.

Όπως αναφέρει το parallaximag.gr. κατά τη διάρκεια της προχθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης ο αντιδήμαρχος Χάρης Αηδονόπουλος, την ώρα που μιλούσε ο κ. Ορφανός, δέχθηκε ένα live ξεμάτιασμα, ξεχνώντας προφανώς να κλείσει την κάμερα του.

Όλα είναι πιθανά σε μια τηλεδιάσκεψη!

*****

• Ζευγάρι παντρεύτηκε με... συνοδεία της ΕΛ.ΑΣ. -Πλακώθηκαν τα σόγια πριν από τον γάμο!

Ενα απίστευτο περιστατικό συνέβη το Σάββατο σε γάμο, σε ορεινό χωριό των Καλαβρύτων στην Αχαΐα. Σύμφωνα με το tempo24news, το ζευγάρι περίμενε πώς και πώς τη μέρα που θα πήγαιναν στην εκκλησία του χωριού, με τις ευχές όλων των καλεσμένων, συγγενών και φίλων.

Μόνο που οι συγγενείς... δεν πήγαν! Κι όχι μόνο, αυτό, αλλά το ζευγάρι συνόδευσε στον μικρό Ιερό Ναό η αστυνομία. Μάλιστα οι αστυνομικοί παρέμειναν σε όλη τη διάρκεια του μυστηρίου και απ ότι φάνηκε ήταν οι μοναδικοί καλεσμένοι που ευχήθηκαν στο ζευγάρι βίον ανθόσπαρτον!

Και όχι, δεν έφταιγε ο κορωνοϊός. Ενώ έφτανε η μεγάλη στιγμή και στο χωριό, θα είχαν χαρές, το σόι του γαμπρού και το σόι της νύφης πιάστηκαν στα χέρια! Τα αίματα άναψαν για τα καλά και μάλιστα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, δύο ημέρες πριν το γάμο, βγήκαν και ... μαχαίρια. Η ένταση μεταξύ των δύο σογιών, ήταν τόσο μεγάλη που κανείς δεν μπορούσε να ηρεμήσει κανέναν.

Ο γάμος, όμως έγινε κανονικά. Μόνο έγινε υπό την αυστηρή επιτήρηση της ΕΛ.ΑΣ, η οποία και συνόδευσε το ζευγάρι στην εκκλησία αλλά και παρέμεινε εκεί δίπλα τους, μέχρι να τελειώσει το μυστήριο. Στην εκκλησία εκτός από τους αστυνομικούς, παρευρέθηκαν, φυσικά οι κουμπάροι και μερικοί φίλοι του ζευγαριού.

*****

• Πούλησε φορτηγό σε απατεώνα που δεν πλήρωσε δεκάρα!

Το φυσάει και δεν κρυώνει ένας ηλικιωμένος από τα Γρεβενά, ο οποίος έπεσε θύμα ενός παμπόνηρου απατεώνα όταν ανήρτησε ηλεκτρονική αγγελία για την πώληση του Ι.Χ. φορτηγού ιδιοκτησίας του γιου. Το θύμα παρέδωσε το όχημα στον δράστη, αλλά δεν πήρε... δεκάρα!

O 74χρονος κατήγγειλε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Φλώρινας ότι στα τέλη Ιουνίου επικοινώνησε μαζί του ένας 40χρονος Έλληνας ο οποίος τον έπεισε να του πουλήσει το φορτηγό και συμφώνησαν να καταβάλλει το ποσό των 7.000 ευρώ. Όμως, αν και εκείνος παρέδωσε το όχημα μαζί με τα έγγραφά του, δεν εισέπραξε ποτέ το αντίτιμο.

Μετά από έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο πλαίσιο της προανάκρισης, η υπόθεση εξιχνιάστηκε και ταυτοποιήθηκε ο 40χρονος δράστης, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας. Όμως, το φορτηγό παραμένει... άφαντο!

*****

• Πολυεκατομμυριούχος παντρεύεται τον πρώην της κόρης του

Ο 50χρονος πολυεκατομμυριούχος Barrie Drewitt-Barlow αρραβωνιάστηκε τον 25χρονο Scott Hutchinson, πρώην σύντροφο της κόρης του, Saffron.

Ο Barrie είναι γνωστός από πολύ παλιά ως ένας από τους πρώτους ανοιχτά ομοφυλόφιλους μπαμπάδες της Αγγλίας. Με τον πρώην σύζυγό του, Tony Drewitt-Barlow, έγιναν πρωτοσέλιδο στην Αγγλία το 1999 ως το πρώτο ομόφυλο ζευγάρι που αποκτούσε παιδί (δίδυμα), μέσω του συστήματος της παρένθετης μητέρας.

Ο Barlow είχε κερδίσει μάλιστα τη δική αποκτώντας το δικαίωμα να ονομάζεται κι αυτός γονέας στα πιστοποιητικά γέννησης των διδύμων.

Πλέον όμως έχει χωρίσει από τον άνθρωπο που πέρασαν μαζί 32 χρόνια, αν και συνεχίζουν να ζουν μαζί.

Ο Barrie αρραβωνιάστηκε προσφάτως τον πρώην καλό της κόρης του, όταν οι τρεις τους πήγαν ένα ταξίδι στην Κροατία.

Με τον οποίο σκοπεύει μάλιστα να αποκτήσει παιδί, έχοντας ήδη βρει την παρένθετη μητέρα. Το περιμένουν τον Οκτώβριο.

Η 20χρονη Saffron, μία από τις δίδυμες κόρες του Barrie, έβγαινε για αρκετούς μήνες με τον Scott, εκείνος ερωτεύτηκε όμως τον μπαμπά της. Ο Barrie, που ζει μόνιμα πια στη Φλόριντα των ΗΠΑ, ανέβασε ένα βίντεο από τη ρομαντική πρόταση γάμου.

*****

• Viral ενοικιαστήριο σπιτιού με πολύ χιούμορ! «Από 5.380 ευρώ, ΜΟΝΟ 380 ευρώ»

Το χιούμορ είναι απαραίτητο στην καθημερινότητά μας, κι αυτό το έχει καταλάβει πολύ καλά ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού που ενδιαφέρεται να βρει ενοικιαστή.

Με μεγάλη δόση χιούμορ, ο ιδιοκτήτης έφτιαξε μια αγγελία που σίγουρα δε μοιάζει με τις άλλες.

Το κείμενο της αγγελίας αναφέρει:

«Ενοικιάζεται

Διαμέρισμα 1ου ορόφου (ήθελε ρετιρέ αλλά δεν έβγαινε μάνα μ’)

53 τμ (χωράει και καναπέ!) και διαμπερές (φυσάει μέσα αλήθεια)

Πολύ φωτεινό (άρα οικονομία στο ρεύμα, την οποία δεν χρεώνω)

Μπαλκόνια, μπρος-πίσω (Αυτό κάπως ακούστηκε ε;)

Μαρμάρινα δάπεδα (Μάρμαρο Πεντέλης ΑΑΑ)

Με ένα υ/δ με δρύινο πάτημα αυτό (ξύλο Αμαζονίου ΑΑΑ)

Μεγάλο πατάρι (χωράει άνετα 3 βαλίτσες, 2 κουτιά παπουτσιών και 1 παγουρίνο)

Μεσιτικό γραφείο (γιατί να το κρύφωμεν άλλωστε)

Σε μοναδική τιμή προσφορά για λίγες μέρες (μέχρι να ενοικιαστεί δηλαδή)

Από 5.380 ευρώ, ΜΟΝΟ 380 ευρώ)».


• Ζευγάρι παντρεύτηκε με... συνοδεία της ΕΛ.ΑΣ. -Πλακώθηκαν τα σόγια πριν από τον γάμο!
• Πούλησε φορτηγό σε απατεώνα που δεν πλήρωσε δεκάρα!
• Πολυεκατομμυριούχος παντρεύεται τον πρώην της κόρης του
• Viral ενοικιαστήριο σπιτιού με πολύ χιούμορ! «Από 5.380 ευρώ, ΜΟΝΟ 380 ευρώ»

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής