breaking news Νέο

Ενημέρωση για το κοινωνικό φροντιστήριο Βέροιας

Ενημέρωση για το κοινωνικό φροντιστήριο Βέροιας

Ενημερώνουμε όλους τους ενδιαφερομένους ότι το κοινωνικό φροντιστήριο Βέροιας, το οποίο λειτουργεί Υπό την Αιγίδα της Ένωσης Γονέων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βέροιας, ανταποκρινόμενο στην αγωνία των γονέων της πόλης, οι οποίοι δυσκολεύονται και φέτος να αντιμετωπίσουν το κόστος της φροντιστηριακής δαπάνης, θα επαναλειτουργήσει για δέκατη συνεχή χρονιά και απευθύνεται στους μαθητές της Β' Κ Γ' Λυκείου.

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ξεκινούν από την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020 ΕΩΣ και Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, εκτός Σαββάτου, το πρωί 11.00 - 13.00 και το απόγευμα 6.00 - 8.00 μ.μ., στο χώρο του κοινωνικού φροντιστηρίου, στην οδό Περικλέους 2, στον τρίτο όροφο. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ για τη φοίτηση των μαθητών είναι τα παρακάτω:

α) Αντίγραφο αστυν. ταυτότητας μαθητή/τριας

 β) Αντίγραφο αστυν. ταυτότητας γονέα

γ) Αντίγραφο Εκκαθαριστικού σημειώματος

δ) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

 Οποιοδήποτε άλλο έγγραφο π.χ. κάρτα ανεργίας γονέα, κοινωνικό μέρισμα, μονογονεϊκή οικογένεια, κτλ γίνεται δεκτό ως επιπλέον κριτήριο συμμετοχής.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

 ΕΛΕΝΑ ΜΥΤΗΛΕΚΑ ΚΙΝ. 6975978717

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΝΑΤΣΙΟΣ ΚΙΝ. 6974745261

Ζητούνται εκπαιδευτικοί

Το κοινωνικό φροντιστήριο Βέροιας, το οποίο λειτουργεί Υπό την Αιγίδα της Ένωσης Γονέων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βέροιας, στην οδό Περικλέους 2, στον τρίτο όροφο ανταποκρινόμενο στην αγωνία των γονέων της πόλης, οι οποίοι δυσκολεύονται και φέτος να αντιμετωπίσουν το κόστος της φροντιστηριακής δαπάνης, θα επαναλειτουργήσει για δέκατη συνεχή χρονιά και απευθύνεται στους μαθητές της Β' Κ Γ' Λυκείου.

Παρακαλούμε όσοι καθηγητές –καθηγήτριες  όλων των ειδικοτήτων επιθυμούν να συμμετέχουν και να διδάξουν εθελοντικά στους μαθητές  - μαθήτριες της Β' Κ Γ' Λυκείου να επικοινωνήσουν στα παρακάτω τηλέφωνα

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

 ΕΛΕΝΑ ΜΥΤΗΛΕΚΑ ΚΙΝ. 6975978717

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΝΑΤΣΙΟΣ ΚΙΝ. 6974745261


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής