breaking news Νέο

Eνθουσιασμός στην πρώτη της ΒΕΡΟΙΑΣ

  • Eνθουσιασμός στην πρώτη της ΒΕΡΟΙΑΣ
  • Eνθουσιασμός στην πρώτη της ΒΕΡΟΙΑΣ
  • Eνθουσιασμός στην πρώτη της ΒΕΡΟΙΑΣ
  • Eνθουσιασμός στην πρώτη της ΒΕΡΟΙΑΣ
  • Eνθουσιασμός στην πρώτη της ΒΕΡΟΙΑΣ
  • Eνθουσιασμός στην πρώτη της ΒΕΡΟΙΑΣ

Με μεγάλες φιλοδοξίες και υψηλούς στόχους ξεκίνησε την περασμένη Τρίτη το απόγευμα, την προετοιμασία της για την νέα περίοδο η ΒΕΡΟΙΑ.

Η πρώτη συγκέντρωση, στην οποία έδωσαν παρών όλοι οι ποδοσφαιριστές που την συγκεκριμένη στιγμή ανήκουν στην δύναμη της ομάδας, παλαιοί και νεοαποκτηθέντες, το προπονητικό τιμ στο σύνολό του και το υπαλληλικό προσωπικό της ΠΑΕ, έγινε την ίδια ημέρα (Τρίτη) το πρωί και όπως προβλέπεται από το υγειονομικό πρωτόκολλο περιλάμβανε τεστ κορονοϊού.

Τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά και έτσι το απόγευμα της Τρίτης στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου πραγματοποιήθηκε και η πρώτη προπόνηση της νέας περιόδου.

Στην πρώτη προπόνηση έδωσαν παρών 14 ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ και συγκεκριμέαν οι Βεργώνης, Μαραγκός, Στάμου, Πόζογλου, Μπλέτσας, Πασάς, Σιμόνι, Βοσνιάδης, Τσιμόπουλος, Πενταυράκης, Μπουχάλης, Καραγιάννης, Βασίλτσης και Ιωάννου. Δύο από την περσινή Κ-19 της ομάδας που εφόσον κριθούν επαρκείς από το προπονητικό τιμ θα υπογράψουν συμβόλαιο επαγγελματία, οι Βάντσης – Περτσιούνης, οι νεοαποκτηθέντες, Βελλίδης, Σκόνδρας, Μπουκουβάλας και Λουκίνας. Φυσικά σύσσωμο το προπονητικό τιμ της ομάδας (Παύλος Δερμιτζάκης, Γιάννης Αποστολίδης, Λεωνίδας Δημητρακόπουλος, Χρήστος Βοργιατζίδης και Θόδωρος Γκίτκος), ο διευθύνων σύμβουλος Γιώτης Τσαλουχίδης, που επιστρέφει στην ομάδα μετά την εποχή Καρυπίδη, ο γενικός αρχηγός Θωμάς Τρούπκος, ο διευθυντής των γραφείων της ΠΑΕ Κώστας Ραχαβέλιας και από την διοίκηση ο μεγαλομέτοχος Γιώργος Μπίκας, ο διευθύνων σύμβουλος Αχιλλέας Μπίκας, ο υπεύθυνος επικοινωνίας Κώστας Μπίκας και ο οικονομικός επόπτης Γιώργος Τσαλουχίδης.

Επίσης την πρώτη προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΒΕΡΟΙΑΣ παρακολούθησε και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ και γνωστός οπαδός της ομάδας (διετέλεσε και γενικός αρχηγός της) Στέργιος Διαμάντης καθώς και οι προπονητές που στο παρελθόν υπηρέτησαν την ΒΕΡΟΙΑ από διάφορα πόστα, Στέφανος Γαϊτάνος και Γιώργος Κικερίδης.

Πριν οι παίκτες πατήσουν το χορτάρι του γηπέδου του Ταγαροχωρίου, ο Παύλος Δερμιτζάκης σε μια σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στους υψηλούς στόχους και τις μεγάλες φετινές φιλοδοξίες της ομάδας, που όπως χαρακτηριστικά τόνισε μπορεί στην πλειοψηφία του το ρόστερ της να αποτελείται από νεοφερμένους ποδοσφαιριστές και συνεπώς να είναι νέα ομάδα που χρειάζεται δουλειά για να αποκτήσει συνοχή και συνέπεια, όμως από την άλλη υπάρχουν η εμπειρία και οι υψηλές παραστάσεις των περισσότερων στελεχών της, καθώς και η θέληση της διοίκησης για επιτυχία, γεγονός που τον κάνει να αισιοδοξεί για μια πετυχημένη χρονιά.

Η προπόνηση που ακολούθησε ήταν σε χαμηλό τέμπο, δεδομένου ότι οι ποδοσφαιριστές είχαν να πατήσουν χορτάρι τουλάχιστον έξι ολόκληρους μήνες, με την ένταση στις προπονήσεις να αυξάνεται από ημέρα σε ημέρα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής