breaking news Νέο

Δήμος Βέροιας : Χορήγηση υποτροφιών του ΕΑΠ σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες

Δήμος Βέροιας : Χορήγηση υποτροφιών του ΕΑΠ σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βέροιας ενημερώνει τους πολίτες για τη νέα συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας με το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ), σύμφωνα με το οποίο προσφέρονται δωρεάν 35 θέσεις φοίτησης σε 8 προπτυχιακά και 1 ειδικό πρόγραμμα σπουδών, καθώς και σε 38 μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, η έναρξη των οποίων θα γίνει τον Οκτώβριο του 2020.

Μεταξύ των δικαιούχων των ανωτέρω υποτροφιών περιλαμβάνονται

  • Ρομά που διαβιούν σε καταυλισμούς και συνθήκες κοινωνικού αποκλεισμού ή ακραίας φτώχειας, καθώς και Ρομά που παρέχουν υπηρεσίες διαμεσολάβησης.
  • Ωφελούμενοι λόγω αστεγίας.
  • Πρώην φιλοξενούμενοι ή φιλοξενούμενοι δομών παιδικής προστασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλουν τις αιτήσεις τους, δηλώνοντας έως δύο θεματικές ενότητες, αποκλειστικά μέσω διαδικτύου, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://dev.eap.gr/student-candidate/public#/form_student_2020a (Μέσω της ιστοσελίδας του ΕΑΠ www.eap.gr) από την 25η Αυγούστου μέχρι και τη 2α Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 12η μεσημβρινή. 

Για περισσότερες πληροφορίες και τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να συνοδεύουν την αίτηση επικοινωνήστε με το Κέντρο Κοινότητας  του Δήμου Βέροιας.

Τηλ. Επικοινωνίας: Πανάγου Κατερίνα (Κοιν. Λειτουργός): 2331353834

                                  Τσαλαμπάνα Χρύσα (Κοιν. Λειτουργός): 2331353815


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής