breaking news Νέο

EΠΣ Ημαθίας : Στην τελική ευθεία οι ομάδες

EΠΣ Ημαθίας : Στην τελική ευθεία οι ομάδες

Σήμερα Παρασκευή 28 Αυγούστου ολοκληρώνεται η προθεσμία των 17 ομάδων της Α' κατηγορίας της Ένωσής μας να δηλώσουν συμμετοχή στο αντίστοιχο πρωτάθλημα.

Αν οι ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή είναι περισσότερες από μία, τότε από αύριο Σάββατο αποκτούν δικαίωμα συμμετοχής οι επιλαχούσες, έως ότου συμπληρωθεί ο αριθμός 16.

Το παράβολο συμμετοχής για τις ομάδες της Α' κατηγορίας είναι 150 ευρώ, ενώ παράλληλα τα Σωματεία θα πρέπει να ξοφλήσουν στην ΕΠΣ και την ετήσια συνδρομή τους για να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στις διοργανώσεις της Ένωσής τους.

Οι ομάδες της Β' κατηγορίας των οποίων το πρωτάθλημα ξεκινάει αργότερα έχουν δικαίωμα να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου και το παράβολο συμμετοχής είναι 120 ευρώ.

Να υπενθυμίσουμε ότι το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας με βάση την προκήρυξη του κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, της Β' την Κυριακή 11 Οκτωβρίου και της Γ' στις 1 Νοεμβρίου.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την προκήρυξη των πρωταθλημάτων που αναρτήθηκε στο σαϊτ της Ένωσής μας σε επόμενο ρεπορτάζ μας.

 

ΝΕΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Την πρώτη προπόνηση της νέας περιόδου πραγματοποίησε ο ΦΑΣ Νάουσα την περασμένη Τετάρτη παρουσία του νέου προπονητή της Μέρκου Καραλιόπουλου και του άμεσου συνεργάτη του Δημήτρη Κοτσιάμπαση.

Εν τω μεταξύ ανακοινώθηκε ο νέος Γενικός Αρχηγός της ομάδας που είναι άτομο εκτός διοίκησης και συγκεριμένα ο Σάκης Παπατάνος.

Τέλος οι επιτελείς της ιστορικής ομάδας αφού ανανέωσαν την συνεργασία με τους παίκτες από το περσινό ρόστερ, εκτός φυσικά τους Ντέλλα, Μαντώ, Σοφιανίδη και Κωστογλίδη, που έχουν αποχωρήσει, ξεκίνησαν συζητήσεις με παίκτες που τους ενδιάφερουν, σε μια προσπάθεια να στηρίξουν τους νεαρούς και ταλαντούχους που συνεχίζουν στην Νάουσα.

Μετά το 5-1 επί της Κοζάνης 2004, μια νεανική ομάδα που αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κοζάνης, ο Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας νίκησε εκτός έδρας και την Αναγέννηση Γιαννιτσών, ομάδα Γ' Εθνικής με 0-2 αποδεικνύοντας τις μεγάλες φετινές του δυνατότητες. Τα γκολ πέτυχαν ο Βαλάντης Κουκλάς στο 55' και ο Κωστόπουλος στο 85'.

Το επόμενο φιλικό της ομάδας της Αγίας Μαρίνας είναι με τον Αιγινιακό, προπονητής του οποίου είναι ο Γιώργος Ντάμτσιος στο Αιγίνιο.

Με σκόρερ τους Χαλβατζή (22'), Λαμπρόπουλο (40'), Συμεωνίδη (53') και Θεοδώρου (80') η νεοφώτιστη στην Α' κατηγορία της Ένωσής μας Α.Ε. Σχοινά νίκησε εκτός έδρας την Α.Ε. Καβάσιλας, του Γιάννη Χατζηαθανασίου. Η γηπεδούχος είχε την ευκαιρία να μειώσει το σκορ στο 62' όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει το πέναλτι που κέρδισε.

Νικηφόρο ήταν το δεύτερο φιλικό της ομάδας του Μακροχωρίου. Συγκεκριμένα το Μακροχώρι στην έδρα του νίκησε 3-1 τον Ατλα Ζερβοχωρίου, προπονητής του οποίου είναι ο Παύλος Ζερδαλής.

Το επόμενο φιλικό της ομάδας του Μακροχωρίου είναι την ερχόμενη Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο την ΑΕ Καβασίλων.

Εν τω μεταξύ συνεχίζονται οι εγγραφές στα τμήματα υποδομής, υπεύθυνος των οποίων είναι ο Θανάσης Παπαστέργιος και οι προπονήσεις των οποίων θα ξεκινήσουν την επόμενη της έναρξης της σχολικής περιόδου των Δημοτικών Σχολείων.

Τρεις ακόμη μεταγραφές ανακοίνωσε η Α.Ε. Αλεξάνδρειας. Συγκεκριμένα απέκτησε τον 31χρονο μεσοεπιθετικό Σωτήρη Αρβανίτη από τον Αρη Παλαιοχωρίου και τους νεαρούς Παπαεμμανουήλ (αμυντικός) και Βασίλη Μπάλμπι (μέσο) που ανήκαν στον Αστέρα Αλεξάνδρειας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής