breaking news Νέο

Aντώνης Καγκελίδης : «Ουδείς αναντικατάστατος, εφόσον υπάρχει αντικαταστάτης»!

Aντώνης Καγκελίδης : «Ουδείς αναντικατάστατος, εφόσον υπάρχει αντικαταστάτης»!

«Το "ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ" είναι μία φράση που ποτέ δεν την αποδέχθηκα σαν γενική σε όλους τους τομείς της ενασχόλησής μου. Πάντα την συμπλήρωνα με το "...ΕΦ'ΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ" και πολλές φορές επιβεβαιώθηκα και στην πράξη.
Σε ορισμένους τομείς πιστεύω πως δεν αρκεί ένα ή και περισσότερα χαρίσματα για να είσαι ο κατάλληλος για μία θέση. Η αγάπη για αυτό που καλείσαι να κάνεις αποτελεί το μεγαλύτερο προσόν για να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα.
Το να υπάρξει συνέχεια, σε κάτι που έκανες με επιτυχία και είχε καθολική αναγνώριση, το να βρεθεί ένας άλλος εξίσου ικανός ή και καλύτερος είναι ευθύνη και δική σου. Πρέπει να πεισθούν και κυρίως οι νέοι που το αγαπούν και φυσικά έχοντες την ικανότητα να ασχοληθούν με αυτό.
ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ
Σε μια εποχή που την νεολαία την δ ι έ π ε ι η αγωνία, η ανασφάλεια, η αβεβαιότητα, η ανεργία, η αδικία, η αδιαφορία, η απαισιοδοξία, την διοίκηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Πατρίδας "ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΧΩΡΑΦΑΣ" ανέλαβε μετά από διεξαγωγή αρχαιρεσιών ένα νέο συμβούλιο που απαρτίζεται στην συντριπτική πλειοψηφία του από νέα παιδιά γεμάτα όρεξη.
Οι σχέσεις κλείνουν τον κύκλο τους για να δώσουν τη σκυτάλη στον επόμενο που περιμένει στη σειρά, ωστόσο κρατάω την υπόσχεση που έδωσα ότι θα βοηθήσω για ένα μικρό χρονικό διάστημα με την εμπειρία μου, συμμετέχοντας και ο ίδιος στο νέο συμβούλιο.
Πιστεύω ότι ο "ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΧΩΡΑΦΑΣ" θα συνεχίσει τις δράσεις του με επιτυχία και κυρίως το μεγάλο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ του έργο, συνεργαζόμενος με τους αξιόλογους συλλόγους του Νομού Ημαθίας, την Τ.Α. και τους άλλους φορείς.
(Η ανασύσταση της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ πρέπει να είναι το επόμενο βήμα, για πλείστους λόγους, που θα ανεβάσει το πολιτιστικό επίπεδο στο Νομό).
Πρέπει ο κόσμος της Ημαθίας (κυρίως) και οι φορείς να συνεχίσουν να στηρίζουν τους συλλόγους και κυρίως αυτούς των ΑΜεΑ που επιτελούν ΜΕΓΑ έργο.
Εύχομαι όπως ξεπεραστεί η πανδημία που πλήττει την υφήλιο.»

Συγκινητικές οι σκέψεις του Αντώνη Καγκελίδη, που υπηρέτησε επί σειρά θητειών τον «Ευστάθιο Χωραφά» της Πατρίδας, αλλά και τα τοπικά κοινά. Ο Αντώνης, ένας άνθρωπος με πάθος και αποτελεσματικότητα, είναι σίγουρο ότι αφήνει ένα μεγάλο κενό πίσω του, έστω και αν ο ίδιος δίνει τόπο στα νιάτα! Ευχές να μη  «συνταξιοδοτηθεί» και στους εθνικούς αγώνες. Η πρότασή του πάντως για την ανασύσταση της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων της περιφερειακής μας ενότητας, ιδιαίτερα θετική.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής