breaking news Νέο

BEΡΟΙΑ: Συνεχίζει με διπλές προπονήσεις

BEΡΟΙΑ: Συνεχίζει με διπλές προπονήσεις

Συνεχίζεται η προετοιμασία της ΒΕΡΟΙΑΣ, που ξεκίνησε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης με αυξανόμενους καθημερινά ρυθμούς.

Οι προπονήσεις που γίνονται στο γήπεδο του Ταγαροχωρίου είναι διπλές (πρωί και απόγευμα) και στον ίδιο ρυθμό θα συνεχιστούν μέχρι και σήμερα Παρασκευή. Το Σάββατο το απόγευμα θα «σπάσει» η μονοτονία των διπλών προπονήσεων με διπλό που έχει προγραμματιστεί, με αντίπαλο την θυγατρική ομάδα της Κουλούρας, που αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα της Ένωσής μας.

Το παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Ταγαροχωρίου.

Την Κυριακή οι ποδοσφαιριστές θα πάρουν το πρώτο φετινό ρεπό και από την προσεχή Δευτέρα 31 Αυγούστου η ομάδα θα επανέλθει σε ρυθμούς καλοκαιρινής προετοιμασίας με τις προπονήσεις να πραγματοποιούνται στο γήπεδο του Ταγαροχωρίου καθημερινά. Στις αρχές του επόμενου μήνα και αφού το ρόστερ θα έχει συμπληρωθεί στο μεγαλύτερο τουλάχιστον μέρος του η ΒΕΡΟΙΑ θα μεταβεί στον Βώλακα της Δράμας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

 

ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ

Μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Βελλίδη, του Μπουκουβάλα, του Λουκίνα και του Σκόνδρα με τους οποίους προϋπήρξε προφορική συμφωνία οι επιτελείς της ΒΕΡΟΙΑΣ ετοιμάζουν τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις τους, που όπως διαρρέει θα είναι εξίσου, αν όχι περισσότερο εντυπωσιακές από αυτές που προηγήθηκαν.

Η ΒΕΡΟΙΑ που έχει κλείσει πλέον βασικά κενά του ρόστερ της με τις πρώτες μεταγραφικές της κινήσεις, ψάχνει παίκτες συγκεκριμένου στυλ και θέσης, που θα μπορέσουν να δέσουν με τον υπόλοιπο κορμό της ομάδας. Το δεύτερο «κύμα» μεταγραφών που θα ακολουθήσει, πριν η αποστολή αναχωρήσει για τον Βώλακα της Δράμας θα περιλαμβάνει και παίκτες που θα προέρχονται από πρωταθλήματα εκτός Ελλάδος και θα μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα, που όπως επανειλημμένα έχει αναφερθεί έχει υψηλούς στόχους.

Εν τω μεταξύ τις τελευταίες ημέρες βρέθηκε στην πόλη της ΒΕΡΟΙΑΣ ένας ποδοσφαιριστής με οικογενειακή παράδοση στην ομάδα, που ναι μεν ξεκίνησε από τη ΒΕΡΟΙΑ όμως οι συγκυρίες ή αν προτιμάτε, η λανθασμένη εκτίμηση των προηγούμενων διοίκησεων της ομάδας, δεν του επέτρεψαν να γράψει την ιστορία που ο ίδιος ονειρεύονταν, όταν ξεκινούσε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην ομάδα που έχει στην καρδιά του: Ο Αλέξανδρος Παπατζίκος. Όπως πληροφορούμαστε έγιναν κάποιες επαφές, από

την πλευρά του ποδοσφαιριστή, που ποτέ δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που έγραψε ιστορία ο πατέρας του, με τους υπεύθυνους του σχεδιασμού του φετινού ρόστερ, δίχως όμως να γνωρίζουμε το αποτέλεσμα, όπως δεν γνωρίζουμε κι αν η σημερινή διοίκηση αποφασίσει να διορθώσει λάθη και παραλείψεις προηγούμενων. Ο Αλέξανδρος Παπατζίκος την χρονιά που μας πέρασε αγωνίζονταν στον Ιωνικό που τερμάτισε στην 2η θέση της Football League.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής