breaking news Νέο

Δημοτική Παράταξη «ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ» : Ως συνήθως άλλα τους λες, άλλα καταλαβαίνουν, άλλα απαντούν

Δημοτική Παράταξη «ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ» : Ως συνήθως άλλα τους λες, άλλα καταλαβαίνουν, άλλα απαντούν

Ως συνήθως άλλα τους λες, άλλα καταλαβαίνουν, άλλα απαντούν. Κατά την προσφιλή τους τακτική, ποτέ επί της ουσίας. Νομίζουν ότι μπορούν ακόμα να κοροϊδεύουν τον κόσμο.

 

Υπόθεση Ριζωμάτων

 

  1. Μάθαμε εκ του τύπου ότι υπάρχει πρόβλημα με το Κτηματολόγιο για την περιοχή των Ριζωμάτων
  2. Είδαμε ότι αντί να αντιμετωπιστεί με σοβαρότητα κι υπεύθυνα το θέμα, άρχισε να γίνεται διαφήμιση περί επερωτήσεων και «κατόπιν ενεργειών μου…»
  3. Αναζητήσαμε τα έγγραφα της υπόθεσης και με λύπη μας διαπιστώσαμε, ότι δεν ρωτήθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες είτε του Δήμου, είτε της Αντιπεριφέρειας. Την ίδια ώρα καλούσαν σε συγκέντρωση στο χωριό για το θεαθήναι και τα ΘΑ αγωνιστούμε
  4. Στην έρευνα μας για το θέμα βρήκαμε και παρουσιάσαμε έγγραφα του Δημοσίου, με την βοήθεια των οποίων αποδεικνύεται με σαφήνεια, ότι οι ιδιοκτήτες των αγροκτημάτων Ριζωμάτων είναι ήδη  νόμιμοι κάτοχοι αυτών στο ακέραιο. Τα οποία δημοσιεύσαμε για να έχει ο κόσμος σαφή αντίληψη. Και ως βάση για την επίλυση του θέματος και των περαιτέρω ενεργειών.
  5. Ο Δήμαρχος κ Βοργιαζίδης, η μονίμως συμφωνούσα πολιτική ακόλουθος κα. Μπατσαρά και ο εκπρόσωπος του "ανένδοτου" που κατέληξε "ανέκδοτος", ψάχνουν μανιωδώς να ανακαλύψουν έγγραφα που να αποδεικνύουν το αντίθετο. Την δικαίωση του Δημοσίου! Το κάνουν για να μην αποκαλυφθεί η μνημειώδης επιπολαιότητά τους  στην ανακίνηση του θέματος, η ανικανότητα να αναγνώσουν έγγραφα του δικού τους αρχείου και ο ευτελισμός τους, καθότι θα έπρεπε να ομολογήσουν ότι η αντιπολίτευση, με πενιχρά μέσα εργάστηκε όσο αυτοί παρίσταναν τον «επαναστάτη των βουνών».

Με ανείπωτο θράσος και κυνισμό επανέρχονται δημόσια και επιμένουν χωρίς αίσθηση του κινδύνου για τους συμπολίτες μας, ότι έγγραφα του Δημοσίου ισχυροποιούν την "απαίτησή" του για συνιδιοκτησία!!! 

Τέτοιο πάθος να χάσουν οι αγρότες τα χωράφια τους...!!! Αν η εξέλιξη είναι αρνητική για τους πολίτες, αυτοί θα είναι οι πολιτικά υπεύθυνοι και ο «αρρωστημένος» εγωισμός τους. Όσοι τους επιλέξατε με την ψήφο σας, απλά να τους χαίρεστε!

 

Προς κ. Δήμαρχο Βοργιαζίδη.

 

Μας κατηγορήσατε ότι επιμείναμε στο αρχικό αίτημα του Συλλόγου Βλάχων, να δοθεί το όνομα του αείμνηστου Αστέριου Κουκούδη σε οδό της πόλης, επειδή κατά την ερμηνευόμενη άποψή σας, η πρότασή μας αυτή "μετρούσε" την κίνηση της οδού και τους ενέγραφε ως αυριανούς ψηφοφόρους! Κρίμα...!!! Επειδή όμως κ. Δήμαρχε στην δική σας ανακοίνωση, δύο γραμμές πιο κάτω, αναφέρετε ότι από το Σέλι και την οδό που προτίθεστε να δώσετε το όνομα του αείμνηστου, περνούν "χιλιάδες κάθε έτος" εύκολα ομολογείτε από μόνος σας, ποιος μετράει και τι μετράει. Ούτε να κρυφτείτε δεν μπορείτε!

 

Για την νέα ειδικό σας συνεργάτη (8 τον αριθμό πλέον!!!).

 

Απαντήσατε ότι «Σε μια εποχή που δυστυχώς υπάλληλοι αποχωρούν από το δυναμικό του Δήμου Βέροιας χωρίς να αναπληρώνονται στο ακέραιο (συνταξιοδοτήσεις, κινητικότητα κτλ), ευτυχώς που υπάρχει η δυνατότητα πρόσληψης ειδικών συνεργατών οι οποίοι καλύπτουν ειδικότητες και ανάγκες που διαφορετικά θα ήταν αδύνατον να καλυφθούν εσωτερικά από το υφιστάμενο μόνιμο προσωπικό του Δήμου…». Εμείς πλέον  δεν χρειάζεται να σας απαντήσουμε. Γελάει ο κόσμος με την υποκρισία. Ποιος νομίζετε πιστεύει ότι οι ανάγκες του Δήμου αυτήν την στιγμή είχαν ανάγκη από δημοσιογράφο με 51.000€ για δυο χρόνια κι όχι από κάτι άλλο ;;;;;;;;;;

 

Για την Παράταξη 

ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ

 

Παύλος Παυλίδης

 

Υ.Γ. Ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών επί θητείας Δημάρχου Χαρούλας Ουσουλτζόγλου, κληρονομήσαμε  1.500.000€ για τις παλιές Δημοτικές Επιχειρήσεις της Εληάς, του Γραφείου Κηδειών, των Μαρμάρων, κλπ Αποφασίσαμε να πληρώσουμε τα χρέη, αντί να κάνουμε παλαιοκομματική πολιτική. Προτιμήσαμε το νοικοκυριό που βρήκατε εσείς αργότερα, χωρίς τέτοια χρέη. Δεν θα επέτρεπα ποτέ στον εαυτό μου να κρατήσει ανοιχτή μια ακόμα εταιρεία, όταν ο ίδιος ο νομοθέτης υποχρέωνε πλέον να έχει μόνιμο προσωπικό σε μια εταιρεία χωρίς έσοδα, αφού πλέον έκλεινε και το ΕΣΠΑ. Εισηγήθηκα και την ψήφισαν όλοι. Με την επέλαση της κρίσης δικαιώθηκα και δικαιώνομαι ακόμα γι αυτήν την επιλογή. Ευχαριστώ που το θυμίζετε πλέον και δεν το κρύβετε. Για να μάθει κι ο κόσμος την κρίση του καθενός.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής