breaking news Νέο

To δεύτερο τεστ της ΒΕΡΟΙΑΣ

To δεύτερο τεστ της ΒΕΡΟΙΑΣ

• Σήμερα παίζει στην Κοζάνη και τη Δευτέρα θα βρεθεί στο Βώλακα της Δράμας, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της

 

Το δεύτερο φιλικό της καλοκαιρινής προετοιμασίας της δίνει σήμερα Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου η ΒΕΡΟΙΑ, με αντίπαλο την γειτονική ομάδα της Κοζάνης, που τη νέα περίοδο θα αγωνίζεται στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο της γειτονικής, με τη Βέροια, πόλης, με τον Καβαλιώτη τεχνικό της ομάδας Παύλο Δερμιτζάκη να παίρνει όλους τους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές του στην αποστολή και φυσικά να αναμένεται να δώσει σε όλους χρόνο συμμετοχής στον αγώνα.

Εξάλλου, όπως ήδη αναφέραμε το σημερινό φιλικό με την ομάδα της Κοζάνης είναι το δεύτερο και τελευταίο της πρώτης φάσης της προετοιμασίας, καθώς την προσεχή Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου αναχωρεί για τον Βώλακα της Δράμας για το δεύτερο και βασικό, όπως χαρακτηρίζεται, στάδιο της προετοιμασίας της.

Στο Βώλακα η αποστολή θα παραμείνει για 10 ημέρες μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου και στο διάστημα αυτό των 10 ημερών το προπονητικό τιμ της ομάδας θα έχει την ευκαρία να δουλέψει πάνω στην φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών, ενώ έχει προγραμματίσει και δύο φιλικά, περισσότερο για να «σπάσει» η μονοτονία των διπλών και τριπλών προπονήσεων με αντιπάλους ομάδες της περιοχές και συγκεκριμένα τον Πανδραμαϊκό στις 12 Σεπτεμβρίου και την ομάδα του Βώλακα τρεις ημέρες αργότερα, στις 15 Σεπτεμβρίου.

Κατά την επιστροφή στην βάση της, στις 17 Σεπτεμβρίου η ΒΕΡΟΙΑ θα κάνει μία στάση στις Σέρρες για να δώσει ένα ακόμη παιχνίδι με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό.

Από την επόμενη της επιστροφής στην βάση της θα ξεκινήσει το τρίτο και τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας που όπως είναι γνωστό περιλαμβάνει μια σειρά φιλικών αγώνων με δυνατούς αντιπάλους και έχει σαν στόχο το δέσιμο και το φορμάρισμα των ποδοσφαιριστών.

Ήδη μέχρι στιγμής έχουν προγραμματιστεί δύο φιλικά. Στις 23 Σεπτεμβρίου θα αντιμετωπίσει τον Αλμωπό Αριδαίας, που τη νέα περίοδο θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football League, εφόσον δεν συγχωνευθούν οι δύο κατηγορίες (σε περίπτωση που συγχωνευθούν θα αγωνιστεί στην ίδια κατηγορία με τη ΒΕΡΟΙΑ) και τέσσερις ημέρες αργότερα, στις 27 Σεπτεμβρίου θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Νίκη Βόλου, την οποία έτσι κι αλλιώς θα βρει απέναντί της και στο πρωτάθλημα.

 

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ

Με το μπαράζ των μεταγραφών που ανακοίνωσε η ΒΕΡΟΙΑ έκλεισε το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ της και πλέον αναζητά ποδοσφαιριστές για συγκεκριμένες θέσεις και με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, για την απόκτηση των οποίων δεν βιάζεται αφού υπάρχει χρόνος, αλλά σύμφωνα με εκτιμήσεις όπως έχει διαμορφωθεί το ρόστερ, αυτή τη στιγμή, μπορεί να ανταποκριθεί στις βασικές απαιτήσεις της κατηγορίας, με την ΒΕΡΟΙΑ βέβαια να ψάχνει το κάτι παραπάνω και αυτόν τον σκοπό θα έχουν οι νέες προσθήκες.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής