breaking news Νέο

Παύλος Παυλίδης : “Επιπόλαια σε βαθμό επικινδυνότητας η δημοτική αρχή”

Παύλος Παυλίδης : “Επιπόλαια σε βαθμό επικινδυνότητας η δημοτική αρχή”

Κάθετα αντίθετος εμφανίζεται ο επικεφαλής της παράταξης “ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ”, Παύλος Παυλίδης, με τη διοργάνωση από Δήμο Βέροιας και ΚΕΠΑ, εν μέσω έξαρσης της πανδημίας του κορονοϊού, της προχθεσινής συναυλίας των Β. Παπακωνσταντίνου και Μ. Πασχαλίδη στο θέατρο Άλσους Μελίνα Μερκούρη) και ενόψει και των άλλων δύο ανάλογων εκδηλώσεων τις Εύηχης Πόλης (σήμερα και την Κυριακή). Μιλώντας στην “ΗΜΕΡΗΣΙΑ”, ο Παύλος Παυλίδης τόνισε :

“Είχα τη βεβαιότητα ότι το θέμα εκδηλώσεων τέτοιου τύπου, με διοργανώτρια τη Δημοτική Αρχή, έχει τελειώσει οριστικά για φέτος. Θεωρούσα απολύτως λογικό το να επικρατήσει η κοινή λογική και πέρα από νομικές προσεγγίσεις, που ενδεχόμενα επέτρεπαν υπό προϋποθέσεις την διοργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων, ότι είχαμε προχωρήσει στην αναβολή τουλάχιστον των εκδηλώσεων που είχαν προγραμματιστεί για την περίοδο αυτή. Στήριξα τη βεβαιότητά μου στην ελάχιστη αίσθηση ευθύνης που έπρεπε να έχει η Δημοτική Αρχή και πιο συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Βοργιαζίδης και ο Πρόεδρος Κορωνάς. Έπεσα έξω... Οι άνθρωποι επιπόλαιοι σε βαθμό επικινδυνότητας...Για ποια ατομική ευθύνη μιλάμε πλέον;
Δεν θέλω να προκαλέσω πανικό, όμως είναι γνωστό σε όλους ότι η κατάσταση στην χώρα και στον τόπο μας ιδιαίτερα, είναι εκτός ελέγχου. Η νόσος έχει απλωθεί, έχουν δημιουργηθεί εστίες και πλέον υπάρχει κίνδυνος να χαθούν ανθρώπινες ζωές. Είμαστε στο κόκκινο!

Η Δημοτική Αρχή για μια φωτογράφιση προσωπικής προβολής και ενδεχόμενη οικονομική τακτοποίηση των "καλοκαιρινών καλλιτεχνών", επέλεξε να βάλει σε κίνδυνο ολόκληρο τον Δήμο, προχωρώντας  στην υλοποίηση μουσικής εκδήλωσης στο θέατρο Μελίνας Μερκούρη! Είναι λυπηρό που δεν είχαν τη γενναιότητα, έστω μεταγενέστερα, να ζητήσουν συγνώμη για το εγκληματικό λάθος, που έθεσε σε κίνδυνο πολίτες και υπαλλήλους. Δεν έχει αξία να επισημανθεί ότι είναι πολιτικά και ηθικά υπόλογοι αν εμφανιστεί κρούσμα λόγω της εκδήλωσης γεγονός που απεύχομαι από καρδιάς, καθότι δεν έχουν την αίσθηση της ευθύνης που τους αναλογεί.

Για να μην παρεξηγηθώ οφείλω να πω ότι είμαι από τους φανατικούς υποστηρικτές της Εύηχης Πόλης. Κι αναγνωρίζω ότι πάρθηκαν όλα τα μέτρα. Όμως δεν εφαρμόστηκαν από την συρροή. Τώρα θέλω να πιστεύω (θεωρώ δεδομένο κι επιθυμώ επιβεβαίωση πλέον...) ότι δεν θα τολμήσουν να συνεχίσουν την επιπόλαια και επικίνδυνη πορεία των εκδηλώσεων τέτοιου τύπου. Έκλεισαν τα μαγαζιά, υπάρχουν πρόστιμα ακόμα και για την μάσκα. Είναι ώρες ευθύνης.  

Επιτέλους αν οι υψηλά ιστάμενοι αδυνατούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, ένας λογικός δεν υπάρχει να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου;” 


Παύλος Παυλίδης 

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης "ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ"


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής