breaking news Νέο

BΕΡΟΙΑ: Ξεκίνησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας

  • BΕΡΟΙΑ: Ξεκίνησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας
  • BΕΡΟΙΑ: Ξεκίνησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας
  • BΕΡΟΙΑ: Ξεκίνησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας

Πετυχαίνοντας τρία γκολ σε κάθε ημίχρονο η ΒΕΡΟΙΑ νίκησε στο δεύτερο φετινό της φιλικό και τελευταίο της πρώτης φάσης της προετοιμασίας της στο ΔΑΚ της Κοζάνης την ομώνυμη ομάδα με 6-0.

Η νικήτρια πραγματοποίησε πειστική για την εποχή εμφάνιση, όμως η ερώτηση που τίθεται πλέον, μετά την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου ότι το πρωτάθλημα της Super League 2 πρέπει να τηρήσει την προκήρυξή του και να διεξαχθεί με 12 ομάδες, είναι αν και πόσοι παίκτες από αυτούς που έχουν αποκτηθεί και αγωνίστηκαν στο τελευταίο φιλικό θα δεχθούν να αγωνιστούν με τα χρώματά της, στην Football League, αν τελικά δεν αλλάξει κάτι, αφού υπάρχει ειδικός όρος στο συμβόλαιό τους που τους επιτρέπει να αθετήσουν την συμφωνία και να λύσουν την συνεργασία τους.

Στο φιλικό της Παρασκευής στο ΔΑΚ της Κοζάνης με την ομώμυμη ομάδα η ΒΕΡΟΙΑ άνοιξε πολύ νωρίς το σκορ, μόλις στο 3ο λεπτό με τον Καραγιάννη, ενώ στο 17' ο Πόζογλου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, που κέρδισε ο υπό δοκιμή Μπάρικ (να υπενθυμίσουμε ότι ο ίδιος παίκτης είχε κερδίσει πέναλτι και στο προηγούμενο φιλικό) έκανε το 0-2, με τον Πασά να πετυχαίνει από κοντά το τρίτο γκολ της ομάδας του με το οποίο έκλεισε το πρώτο ημίχρονο, ύστερα από ωραία σέντρα του Παπαχρήστου, που είχε δεχθεί την πάσα από Τακουνάκι του Καραγιάννη.

Στην επανάληψη η ΒΕΡΟΙΑ πέτυχε άλλα τρία τέρματα με τον Πασά, το δεύτερο προσωπικό του στο παιχνίδι στο 56', με πέναλτι, του Ιωάννου στο 60' (ο νεαρός είχε σκοράρει και στο πρώτο φιλικό) και τον Μουχάλη (82').

Ο Παύλος Δερμιτζάκης χρησιμοποίησε τους:

Βελλίδη, Μπουκουβάλα, Παπαχρήστου, Σκόνδρα, Στάμου, Βεργώνη, Μπλέτσα, Καραγιάννη, Πόζογλου, Μπάρικ, Πασά.

Έπαιξαν στην επανάληψη και οι Τσιμόπουλος, Μουχάλης, Πεταυράκης, Ιωάννου, Μούργος, Σιμόνι, Βοσνιάδης, Περτσιούνης, Βασίλτσης.

 

Η ΒΕΡΟΙΑ ΣΤΟ ΒΩΛΑΚΑ

Η ΒΕΡΟΙΑ προπονήθηκε στο γήπεδο του Ταγαροχωρίου το Σάββατο το πρωί και στη συνέχεια ο Παύλος Δερμιτζακης έδωσε στους ποδοσφαιριστές του ρεπό μέχρι την Δευτέρα το πρωί, όταν η αποστολή αναχώρησε για το Βώλακα της Δράμας για το δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Στο Βώλακα η αποστολή θα παραμείνει μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου για 10 δηλαδή ημέρες και στο διάστημα αυτό έχουν προγραμματιστεί δύο φιλικά. Ένα με τον Πανδραμαϊκό και το δεύτερο με την τοπική ομάδα, ενώ κατά την επιστροφή στην βάση της στις 17 Σεπτεμβρίου θα κάνει στάση στις Σέρρες για ένα ακόμη φιλικό με τον Πανσερραϊκό.

Στην αποστολή συμπεριελήφθηκαν όλοι οι νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι Μάρκος Βελλίδης, Απόστολος, Σκόνδρας, Μιχάλης Μπουκουβάλας Γιάννης, Λουκίνας και Τάσος Παπαχρήστου, οι οποίοι βέβαια δεν είναι πλέον σίγουρο ότι θα δεχθούν, αν βέβαια δεν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Football League, που είναι το τρίτο και τελευταίο στη σειρά επαγγελματικό πρωτάθλημα της χώρας μας.

Επίσης στην αποστολή συμμετέχουν και οι παλιοί κα οι μόνοι σίγουροι πλέον Γιάννης Πασάς, Σταύρος Πεταυράκης, Αλμπέρτο Σιμόνι, Βασίλης Τσιμόπουλος, Παναγιώτης Βοσνιάδης, Αστέριος Μουχάλης, Αλέξανδρος Καραγιάννης, Γιάννης Ιωάννου, Αλέξανδρος Βεργώνης, Στέλιος Μαραγκός, Γιώργος Μπλέτσας, Δημήτρης Στάμου, Στέλιος Πόζογλου, Γιώργος Βασίλτσης, Αντώνης Περτσιούνης, Μανωλόπουλος, Τασιόπουλος, και Βάντσης.

Εξυπακούεται ότι ανάλογα με το τι θα αποφασίσουν οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν φέτος στην ομάδα, η ΒΕΡΟΙΑ θα χρειαστεί να ξαναχτίσει από την αρχή το ρόστερ της.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής