breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

• Νοικιάζουν ζευγάρια ηθοποιούς ως ανδρόγυνα για να αυξηθεί το όριο των καλεσμένων σε γάμους!

Τα περιοριστικά μέτρα για την εξάπλωση του κορονοϊού, περιλαμβάνουν και την μείωση του αριθμού των καλεσμένων στα γαμήλια γλέντια, ο οποίος έχει πέσει στα 50 άτομα. Κάτι που έχει αναγκάσει αρκετά ζευγάρια, να ζητήσουν πίσω τις προκαταβολές που έχουν δώσει και να μεταθέσουν την ημερομηνία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ όμως, υπάρχει καταγγελία πως διάφοροι... έξυπνοι έχουν βρει το κόλπο, για να αυξηθεί το όριο των καλεσμένων στα γαμήλια γλέντια πάνω από τα 50 άτομα.

Τι κάνουν; Νοικιάζουν ηθοποιούς που κάνουν τον γαμπρό και τη νύφη σε άλλο γλέντι που γίνεται στον ίδιο χώρο και έτσι, αυτομάτως η χωρητικότητα αυξάνεται στα 100 άτομα!

*****

• Έβρεξε… κάνναβη: Drone πέταξε 1 κιλό χασίς σε σακουλάκια των 2 γρ.για να προωθήσει τη νομιμοποίησή του!

Έναν όχι και τόσο συνηθισμένο τρόπο βρήκε μία ομάδα στο Ισραήλ, προκειμένου να προωθήσει την νομιμοποίηση της κάνναβης.

Φόρτωσε λοιπόν σε ένα drone, συνολικά 1 κιλό χασίς σε σακουλάκια των 2 γραμμαρίων και το απογείωσε στο κέντρο του Τελ Αβίβ.

Εκεί λοιπόν, αφού πρώτα είχε ενημερώσει τους... φίλους της μέσω μηνύματος στο Telegram, όταν έφτασε πάνω από την πλατεία Ραμπίν, άφησε ελεύθερα τα μικρά πακετάκια.  Στην πλατεία υπήρχε κόσμος που περίμενε το δωράκι του, μόνο που η αστυνομία είχε ήδη ενημερωθεί.

Έτσι, οι δύο χειριστές του drone συνελήφθησαν.

*****

• Ψάρια βγήκαν πάλι στη στεριά!

Στη θέα ενός παράξενου φαινομένου, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, βρέθηκαν όσοι έκαναν τη βόλτα τους στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Εκατοντάδες μικρά ψάρια βγήκαν στη στεριά ή… χοροπηδούσαν μανιωδώς στην άκρη του λιμανιού εντός της θάλασσας.

Πρόκειται για δεύτερο παρόμοιο φαινόμενο που συμβαίνει στη Θεσσαλονίκη, μιας και το βράδυ της περασμένης Πέμπτης δεκάδες ψάρια εντοπίστηκαν νεκρά στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.

Εκτιμάται πως είτε τα μικρά ψαράκια κυνηγήθηκαν από μεγαλύτερο ψάρι και βγήκαν στη στεριά αναζητώντας έναν τρόπο διαφυγής είτε το φαινόμενο οφείλεται στις υψηλές θερμοκρασίες που παρατηρούνται τις τελευταίες ημέρες.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί, πως νέα παιδιά που βρίσκονταν στο λιμάνι Θεσσαλονίκης την ώρα του φαινομένου, επιχείρησαν να ρίξουν ξανά στη θάλασσα τα ψάρια, βλέποντάς τα να σπαρταράνε.

*****

• Επιβάτης έκανε… βόλτα σε φτερό αεροσκάφους!

Το διάρκειας ενός λεπτού βίντεο δείχνει μία γυναίκα ντυμένη με άσπρη μπλούζα και ροζ παντελόνι να στέκεται έξω από την έξοδο του αεροσκάφους μπροστά στα έκπληκτα μάτια των αυτοπτών μαρτύρων στο Διεθνές Αεροδρόμιο Boryspil του Κιέβου, πριν το πλήρωμα του αεροσκάφους την υποχρεώσει να επιστρέψει στη θέση της.

To αεροσκάφος είχε φτάσει στον προορισμό του αλλά εξαιτίας ενός τεχνικού προβλήματος παρέμενε σε αναμονή.

 Η επιβάτης, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, ταξίδευε προς την ουκρανική πρωτεύουσα από την Αττάλεια της Τουρκίας μαζί με τον άνδρα και τα παιδιά της.

 Κάποιος την άκουσε να λέει ότι ζεσταίνεται υπερβολικά και ότι χρειαζόταν να ηρεμήσει.

Μετά τη μη εξουσιοδοτημένη βόλτα της στο φτερό του Boeing 737 η γυναίκα απαγορεύεται πλέον να ταξιδέψει με οποιαδήποτε πτήση των Ουκρανικών Αερογραμμών.

 Σύμφωνα με την ανακοίνωση του αερομεταφορέα, τόσο η ασφάλεια του αεροδρομίου όσο και η αστυνομία παρακολούθησε στενά το περιστατικό μαζί με γιατρούς που βεβαίωσαν ότι η γυναίκα «δεν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών».

Η εταιρεία επέκρινε στην ανακοίνωσή της την επιβάτη για μη ενδεδειγμένη συμπεριφορά, τονίζοντας το γεγονός ότι δεν αποκλείεται να της επιβληθεί σημαντικό χρηματικό πρόστιμο.

*****

• Καναδάς: αξιωματούχος ζητά χρήση μάσκας και στο... σεξ!

Η επικεφαλής αξιωματούχος του τομέα δημόσιας υγείας του Καναδά κάλεσε τα ζευγάρια να φορούν μάσκες στη διάρκεια του σεξ για να αποφύγουν την μετάδοση του κορονοϊού.

"Το σεξ μπορεί να είναι κάτι πολύπλοκο στην εποχή του κορονοϊού, ειδικά για εκείνους που δεν έχουν έναν σταθερό σύντροφο με τον οποίο να συζούν ή για εκείνους των οποίων ο ερωτικός σύντροφος κινδυνεύει περισσότερο από τον κορονοϊό", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Τερέζα Ταμ.

"Η λιγότερο επικίνδυνη σεξουαλική δραστηριότητα στην διάρκεια της πανδημίας περιλαμβάνει μονάχα τον εαυτό σας", πρόσθεσε.

Αλλά όσοι έχουν σεξουαλικές επαφές με έναν σύντροφο που κινδυνεύει ή με τον οποίον δεν συζούν θα πρέπει να "αποφεύγουν τα φιλιά και την επαφή πρόσωπο με πρόσωπο ή την εγγύτητα και να σκεφτούν το ενδεχόμενο χρήσης μάσκας που καλύπτει την μύτη και το στόμα".

Σύμφωνα με την Ταμ, όλοι θα πρέπει να μειώσουν την κατανάλωση αλκοόλ ή "'άλλων ουσιών ώστε οι ίδιοι και ο/η σύντροφός τους να μπορούν να πάρουν μια ασφαλή απόφαση".

Η Ταμ επισήμανε ότι υπάρχει μια "πολύ μικρή πιθανότητα" μετάδοσης του κορονοϊού μέσω του σπέρματος ή των κολπικών εκκρίσεων. Μολαυτάτα συνέστησε τη χρήση προφυλακτικού.

Στον Καναδά ο αριθμός κρουσμάτων του κορονοϊού ανήλθε χθες σε 129.705, περιλαμβανομένων 9.171 θανάτων.

Σχεδόν το 90% όσων νόσησαν έχουν ιαθεί.


• Έβρεξε… κάνναβη: Drone πέταξε 1 κιλό χασίς σε σακουλάκια των 2 γρ.για να προωθήσει τη νο
• Ψάρια βγήκαν πάλι στη στεριά!
• Επιβάτης έκανε… βόλτα σε φτερό αεροσκάφους!
• Καναδάς: αξιωματούχος ζητά χρήση μάσκας και στο... σεξ!

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής