breaking news Νέο

Δηλώσεις των Α.Χαραλαμπίδη, Σ.Παπαβασιλείου, Γ.Μπλέτσα και Π.Θεολόγου

Δηλώσεις των Α.Χαραλαμπίδη, Σ.Παπαβασιλείου, Γ.Μπλέτσα και Π.Θεολόγου

Κοινή παραδοχή των προπονητών των δυο αντιπάλων αλλά και των εκπροσώπων των ποδοσφαιριστών στην συνέντευξη τύπου που ακολουθησε τον αγώνα ΒΕΡΟΙΑΣ - ΑΕ Καραϊσκάκη ότι η νικη της φιλοξενούμενης ομάδας ήταν δίκαιη.

Βέβαια απο κει και πέρα η κάθε πλευρά είδε και έκρινε το παιχνίδι από την δική της πλευρά.

Ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Απόστολος Χαραλαμπίδης παραδέχθηκε οτι η νίκη της αντιπάλου ήταν δίκαιη και πως η ομάδα του βρέθηκε σε κακή ημέρα προσθέτοντας όμως οτι η ΒΕΡΟΙΑ θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει.

Απο την δική του πλευρά ο προπονητής της φιλοξενούμενης ομάδας Σάκης Παπαβασιλείου αφου έπλεξε το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών της ΒΕΡΟΙΑΣ και παρότρυνε τους φιλάθλους της να την στηρίξουν υποστήριξε οτι το 2-0 με το οποίο κερδισε η ομάδα του δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού και ότι το σκορ θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερο.

Στο ίδιο περίπου μήκος κύματος κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις των εκπροσώπων των ποδοσφαιριστών. Του Γ. Μπλέτσα της ΒΕΡΟΙΑΣ και του Π. Θεολόγου της ΑΕ Καραϊσκάκη.

Να δούμε με περισσότερες λεπτομέρειες τις δηλώσεις στην συνέντευξη τύπου:

 

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

“Βρεθήκαμε σε πολύ κακή ημέρα και πετάξαμε στα σκουπίδια το διπλό που κάναμε την περασμένη αγωνιστική στη Λάρισα.

Κυριάρχησε το άγχος στους ποδοσφαιριστές μου, με αποτελεσμα να κάνουμε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μπήκαμε με διαφορετική καλύτερη διάθεση και είχαμε την ευκαιρία να προηγηθούμε στο σκορ. Δεν καταφέραμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε και από μια κακή τοποθέτηση δεχθήκαμε ενα γκολ που μας οδήγησε πίσω στο σκορ. Παρόλα αυτά προσπαθησαμε να πετύχουμε ένα τέρμα που θα έφερνε το παιχνίδι στα ίσα και είχαμε τις ευκαιρίες μας, για να ισοφαρίσουμε και όσο δεν τα καταφέρναμε όπως ήταν φυσικό ανοιγόμασταν όλο και περισσότερο και κάπως έτσι ήρθε και το δεύτερο γκολ.

Είμασταν κακοί και η νίκη του αντιπάλου είναι δίκαιη.

Η ομάδα μας χρειάζεται υπομονή και κυρίως στήριξη. Τους βαθμούς που χάσαμε σήμερα (Κυριακή) θα τους πάρουμε αλλού”

 

ΣΑΚΗΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

“Η ΒΕΡΟΙΑ προέρχονταν από ένα μεγάλο διπλό και ξέραμε ότι το παιχνίδι για μας θα ηταν πολύ δύσκολο και ότι έπρεπε να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας αν θέλαμε να πετύχουμε κάτι καλό. Το σημερινό (της Κυριακής) είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχουμε κάνει. Είμασταν πειθαρχημένοι σαν ομάδα είχαμε κατοχή μπάλας, ευκαιρίες για γκολ και καλές συνεργασίες και νομίζω οτι το τελικό σκορ μας αδικεί. Θα έπρεπε να ήταν μεγαλύτερο.

Εμεις χρειαζόμαστε χρόνο για να δέσουμε σαν ομάδα. Η ΒΕΡΟΙΑ διαθέτει καλούς ποδοσφαιριστές και χρειάζεται την στήριξη”.

 

Γ. ΜΠΛΕΤΣΑΣ (ποδοσφαιριστής Βέροιας): “Προερχόμασταν από ένα μεγάλο διπλό. Θέλαμε να συνεχίσουμε οπωσδήποτε με νίκη και αυτό μας άγχωσε. Παρόλα αυτά είχαμε τις ευκαιρίες να προηγηθούμε εμείς στο σκορ και τότε θα ήταν διαφορετικά τα πραγματα. Δεν τα καταφέραμε όμως και το γκολ της αντιπάλου μας μας άγχωσε ακόμη περισσότερο. Νομίζω οτι είμασταν άτυχοι”.

 

Π. ΘΕΟΛΟΓΟΥ (ποδοσφαιριστής ΑΕ Καραϊσκάκη): “Ηταν μια δίκαιη νίκη της ομάδας μας. Ολα αυτά που βγάλαμε μέσα στο γήπεδο τα έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις. Στόχος μας είναι η γρήγορη παραμονή στην κατηγορία. Εύχομαι στην Βέροια καλή συνέχεια”.

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕ Καραϊσκάκη στη συνέχεια εξέφρασε και μια προσωπική του εμπειρία από τη Βέροια: “Πέρσι, είπε συγκεκριμένα, ο παίκτης της ΑΕ Καραϊσκάκη, ήρθα στη Βέροια να υπογράψω. Εκανα ένα μήνα προπονήσεις και δεν έμαθα γιατί δεν υπέγραψα. Κανείς δεν μου είπε ποτέ τίποτα με αποτέλεσμα στο τέλος να μείνω ξεκρέμαστος, δίχως ομάδα”.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής