breaking news Νέο

Tα τελευταία φιλικά των ομάδων

Tα τελευταία φιλικά των ομάδων

Φιλικών συνέχεια για τις ομάδες της Ημαθίας το Σαββατοκύριακο που πέρασε, με τις περισσότερες ομάδες να δίνουν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές τους και με αυτό το δεδομένο πολύ δύσκολα θα βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα.

Η ομάδα πάντως που εντυπωσιάζει μέχρι στιγμής είναι ο Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, καθώς παίρνει την μία, πίσω από την άλλη φιλική του νίκη.

Το περασμένο Σάββατο παρότι βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ νίκησε στο ουδέτερο γήπεδο της Νέας Νικομήδειας τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου με 3-1.

Στο σκορ προηγήθηκε η ομάδα του Ροδοχωρίου μόλις στο 6ο λεπτό με γκολ του Πέτγαζλη, με τον Βούλγαρη στο 26' να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα και πριν συμπληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, στο 42' ο Σαμιώτης έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα της Αγίας Μαρίνας.

Στο 80' ο νεαρός Λέκκα διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Στο γήπεδο του Νεοκάστρου ο Φίλιππος Μελίκης και η ΑΕ Σχοινά αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 20' με το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημά τους τον Χαλβατζή.

Στην επανάληψη ο Φίλιππος ανέβασε την απόδοσή του και έψαξε το γκολ της ισοφάρισης και το βρήκε από τον μόνιμο σκόρερ του, Μανωλόπουλο, στο 69' με απευθείας κτύπημα φάουλ. Με το 1-1 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Στο γήπεδο του Μακροχωρίου η ομώνυμη ομάδα αντιμετώπισε τον ΓΑΣ Κοπανού και προηγήθηκε στο σκορ νωρίς με εύστοχο πέναλτι του Τάσου Τσακαλίδη, ενώ πέναλτι κέρδισε και η ομάδα του Κοπανού, το οποίο όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει. Έτσι στο πρώτο ημίχρονο η γηπεδούχος ομάδα πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενη με 1-0.

Στην επανάληψη το Μακροχώρι συνέχισε να είναι καλύτερο και στο 60' έκανε το 2-0 με τον νεαρό Χατζηκυριακίδη.

Στο 81' και ενώ οι δύο προπονητές είχαν αλλάξει σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές τους, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1, στο 85' ισοφάρισαν και στο 90' με ένα δεύτερο πέναλτι που κέρδισαν έκαναν την πλήρη ανατροπή κερδίζοντας με 2-3.

Στους Σαρακηνούς της Πέλλας αγωνίστηκε η Νίκη Αγκαθιάς και παρά την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε έχασε από την τοπική Θύελλα με 2-0.

Η ομάδα της Αγκαθιάς άρεσε σε ένα ακόμη παιχνίδι, όμως οι νεαροί ποδοσφαιριστές της δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και μοιραία ηττήθηκαν με 2-0 από τους έμπειρους αντιπάλους τους.

Τα γκολ της Θύελλας Σαρακηνών πέτυχαν ο Ιωάννου στο 30' και ο Μισαηλίδης στο 83'.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής