breaking news Νέο

Χωρίς κόπο παίρνει τους τρεις βαθμούς η Βέροια με τον Αχαρναϊκό, ακολουθεί ο Αιγινιακός;

Χωρίς κόπο παίρνει τους τρεις βαθμούς η Βέροια με τον Αχαρναϊκό, ακολουθεί ο Αιγινιακός;

Η ΒΕΡΟΙΑ, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα αποφύγει το ταξίδι στην Αθήνα, καθώς ο προσεχής αντίπαλός της Αχαρναϊκος έχει ήδη αποβληθεί από το πρωτάθλημα και δεν αναμένεται να οριστεί το παιχνίδι της Κυριακής. Η ομάδα του Μενιδίου, λόγω χρεών σε επτά ποδοσφαιριστές του, αρχικά είχε τιμωρηθεί με -27 βαθμούς, έχοντας μια προθεσμία 5 εργάσιμων ημερών να ξοφλήσει τους πρώην παίκτες του, κάτι που δεν έκανε. Έτσι το αρχικό -27 που της είχε επιβληθεί, έγινε -51 και αμέσως μετά ανακοινώθηκε και επίσημα η αποβολή του από το πρωτάθλημα από τη διοργανώτρια αρχή.
Όμως δεν είναι μόνο ο Αχαρναϊκός, αλλά πολύ κοντά στο να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Football League βρίσκεται και ο Αιγινιακός.
Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της γειτονικής ΠΑΕ Γιάννης Νιώπας συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του προανήγγειλε την αποχώρηση της ομάδας του και τη διάλυση της ΠΑΕ, αν δεν βρεθεί αγοραστής εντός 10 ημερών!! Και όχι μόνο να βρεθεί ο αντικαταστάτης του, όπως δήλωσε, αλλά θα πρέπει να είναι και φερέγγυος.
Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ του Αιγινιακού, όπως είπε στις δηλώσεις του, δεν ζητάει αντίτιμο για τις μετοχές, αλλά μόνο σοβαρότητα για την επόμενη ημέρα της ομάδας του και αυτός που θα την αναλάβει, να καλύψει τα χρέη της, που, όπως υποστήριξε, φθάνουν τις 100.000 ευρώ.
Αν δεν βρεθεί μέσα σε 10 ημέρες ο αντικαταστάτης, τότε, όπως χαρακτηριστικα είπε, θα τραβήξει την πρίζα και θα γίνει επανέκκινηση την επόμενη περίοδο από το τοπικό!!
Μετά λοιπόν τον Αχαρναϊκό, τις επόμενες ημέρες και μια δεύτερη ομάδα, ο Αιγινιακός, φαίνεται να μην αντέχει τα βάρη της Football League και να αποχωρεί από το συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ
Εν τω μεταξύ στη Βέροια συνεχίζουν τις προπονήσεις σε καθημερινή βάση, προσπαθώντας να ξεπεράσουν με όσο το δυνατόν λιγότερες αναταράξεις την Κυριακάτικη εντός έδρας ήττα από την ΑΕ Καραϊσκάκη και το κενό που δημιουργεί η αποβολή του Αχαρναϊκού αποτελεί βάλσαμο στις πληγές που άνοιξε η κακή εικόνα, που παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές της στο συγκεκριμένο παιχνίδι.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής