breaking news Νέο

Εστίαση, το.. μαύρο πρόβατο της ελληνικής κοινωνίας!

Εστίαση, το.. μαύρο πρόβατο της ελληνικής κοινωνίας!

«Τελικά η εστίαση είναι το μαύρο πρόβατο της ελληνικής κοινωνίας. Σ´ αυτήν επιβάλλονται όλα τα μέτρα, όλοι οι περιορισμοί, όλοι οι έλεγχοι και όλα τα πρόστιμα βέβαια.
Κάνοντας μια ανασκόπηση του καλοκαιριού που διανύσαμε, εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι σε όλες τις μη τουριστικές περιοχές, οι μεγαλύτερες εστίες μετάδοσης του ιού ήταν οι βιοτεχνίες-βιομηχανίες, όπου κανένας έλεγχος δεν έγινε ποτέ και συνεπώς κανένα μέτρο δεν τηρήθηκε. Σήμερα γινόμαστε μάρτυρες ενός ακόμη λοκντάουν στην Ημαθία, έπειτα από τη μεγάλη εστία μετάδοσης που δημιουργήθηκε στο εργοστάσιο των Γιαννιτσών.
Το κόστος συνεχίζει να μεγαλώνει για όλους εμάς, που δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο της εστίασης, με μηδαμινή βοήθεια από την κυβέρνηση. Αν δεν παρθούν άμεσα μέτρα στήριξης, το μεγαλύτερο ποσοστό των συναδέλφων δεν θα βγάλει το χειμώνα!».

Οι ιδιαίτερα πραγματικές επισημάνσεις για το πού βαδίζουν τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, σε μια μη τουριστική περιοχή όπως η Ημαθία, του αντιπροέδρου του σωματείου καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος της Νάουσας, Μάρκου Μίγκα, πρέπει να προβληματίσουν τους αρμοδίους. Γιατί είναι άλλο να μιλάς από καθέδρας και με παχυλά μηνιάτικα, για την επιβολή μέτρων και άλλο να καλείσαι καθημερινά να πληρώσεις, προσωπικό, προμηθευτές, παράλογους φόρους και ασφαλιστικές εισφορές, για να γεμίσει το...σακούλι που προμηθεύει, διαχρονικά σε αυτή τη χώρα, τα...παχυλά μηνιάτικα!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής