breaking news Νέο

BΕΡΟΙΑ: Μάχη σε δύο μέτωπα

BΕΡΟΙΑ: Μάχη σε δύο μέτωπα

Η ΒΕΡΟΙΑ, όπως βέβαια και οι υπόλοιπες ομάδες της περσινής Football League, συνεχίζουν την προετοιμασία τους για την νέα σεζόν και η προσπάθεια αυτή πλέον γίνεται σε δύο μέτωπα. Στο ένα, στον Βώλακα της Δράμας, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ συνεχίζουν τις διπλές καθημερινές τους προπονήσεις, για να παρουσιαστούν, όσο πιο έτοιμοι γίνεται όταν θα ξεκαθαρίσει το θέμα της αναδιάρθρωσης που τους απασχολεί και πληροφορηθούν την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζονται τη νέα περίοδο. Τότε θα επανέλθουν σε απόλυτο βαθμό προετοιμασίας.

Στο άλλο μέτωπο, οι άνθρωποι της διοίκησης, σε συνεργασία και με τις διοικήσεις των υπολοίπων ομάδων της Fooball League, εξαντλούν όλα τα περιθώρια, για να πάρουν αυτό που κατά την άποψη της πλειοψηφίας των φιλάθλων τους ανήκει και το οποίο την περσινή περίοδο κατά κύριο λόγο τους στέρησαν.

Ήδη όπως είχαν προαναγγείλει οι 22 ομάδες που ζητούν να γίνει αναδιάρθωση, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και η ΒΕΡΟΙΑ, την περασμένη Παρασκευή το μεσημέρι επισκέφθηκαν το Υφυπουργείο Αθλητισμού και παρέδωσαν τις σφραγίδες των ομάδων τους στην Γραμματέα του Λευτέρη Αυγενάκη, καθώς ο ίδιος απουσίαζε διακόπτοντας τις αγωνιστικές τους δραστηριότητες έως ότου δικαιωθούν και αποφασιστεί η αναδιάρθρωση.

Επί πέον η διοίκηση της ΒΕΡΟΙΑΣ προχώρησε σε μια ακόμη κίνηση, που φανερώνει την αποφασιστικότητα των ομάδων να τραβήξουν το σχοινί ακόμη περισσότερο.

Συγκεκριμένα με μια λιτή ανακοίνωσή της η διοίκηση δημοσιοποίησε την απόφασή της για διακοπή κάθε δραστηριότητας της ομάδας, εκτός φυσικά τις προπονήσεις, αναβάλλοντας και όλα τα φιλικά που είχε προγραμματίσει μέχρι που να λυθεί το θέμα της αναδιάρθρωσης. Έτσι το προγραμματισμένο για το περασμένο Σάββατο φιλικό με τον Πανδραμαϊκό τελικά δεν έγινε, όπως δεν πρόκειται να γίνει και το σημερινό με την ομάδα του Βώλακα, με τους παίκτες πλέον να περιορίζονται σε προπονήσεις και εσωτερικά διπλά.

Εν τω μεταξύ ένα από τα κόμματα της Βουλής το ΜΕΡΑ 25 όπως έκανε γνωστό προτίθεται να καταθέσει τροπολογία στην ολομέλεια της Βουλής με την οποία θα ζητάει την αναδιάρθρωση της SL2 και της FL και καλεί τους βουλευτές των κοινοβουλευτικών ομάδων, οι οποίοι κατά καιρούς κατέκριναν τον νόμο Βασιλειάδη να στηρίξουν την τροπολογία ώστε να μπει τέλος στο αδιέξοδο και να δημιουργηθεί ένα βιώσιμο και ανταγωνιστικό επαγγελματικό πρωτάθλημα.

 

Παίκτες ΒΕΡΟΙΑΣ: «Δώστε τέλος στο μαρτύριο, προχωρήστε σε αναδιάρθρωση»

 

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Με έκπληξη, απορία και έντονη ανησυχία παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες (άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά) τα αρνητικά γεγονότα που διαδραματίζονται στον χώρο του Ελληνικού Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.

Από τον περασμένο Μάρτιο που αποφασίστηκε η αναστολή των πρωταθλημάτων της SUPER LEAGUE 2 – FOOTBALL LEAGUE εξαιτίας της πανδημίας του COVID 19 ολοκληρώθηκαν αισίως έξι μήνες, δηλαδή μισός χρόνος αγωνιστικής απραξίας, είμαστε στα μέσα Σεπτεμβρίου και δεν γνωρίζουμε ακόμη τον τρόπο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων και την δομή των κατηγοριών!!!
Η μεταγραφική αγωνιστική περίοδος για εμάς τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές φτάνει σε λίγες ημέρες στο τέλος της και είναι ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟ να μην είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε σε ποια κατηγορία θα αγωνιζόμαστε, ποιο έντυπο και με ποιους όρους συμβολαίου θα υπογράψουμε και γενικά το τι μέλλον μας ξημερώνει υπό αυτές τις συνθήκες που βιώνουμε εμείς και οι οικογένειες μας.

Δηλώνουμε, ότι επικροτούμε τις προσπάθειες του Προέδρου μας και της διοίκησης, προκείμενου να δοθεί ΑΜΕΣΑ λύση από την πολιτεία και τους φορείς του ποδοσφαίρου προκειμένου να προχωρήσει η αναδιάρθρωση των κατηγοριών και να επιστρέψει η ζωή των ποδοσφαιριστών στους κανονικούς ρυθμούς.
Επιτέλους πρέπει ΤΩΡΑ να δοθεί τέλος σε αυτό το ΜΑΡΤΥΡΙΟ που βιώνουμε τόσο εμείς όσο και οι διοικήσεις των Ποδοσφαιρικών Ανωνύμων Εταιρειών».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής