breaking news Νέο

Μήνυμα Δημάρχου Βέροιας για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Μήνυμα Δημάρχου Βέροιας για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, αποστέλλει το παρακάτω μήνυμα:

«Εύχομαι σε όλα τα μέλη της μαθητικής και εκπαιδευτικής κοινότητας του Δήμου Βέροιας να έχουν μια καλή και γόνιμη σχολική χρονιά με υγεία, πρόοδο και πολλές επιτυχίες.

Αποτελεί κοινό τόπο ότι η φετινή χρονιά ξεκινά με πολλές ιδιαιτερότητες και ερωτηματικά λόγω των ειδικών συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί από την πανδημία του κορονοϊού.

Είμαι όμως βέβαιος ότι η πιστή εφαρμογή όλων των απαιτούμενων μέτρων ατομικής προστασίας και κοινωνικής αποστασιοποίησης και η καλή συνεργασία μεταξύ μαθητών, εκπαιδευτικών, γονέων, Διευθύνσεων Εκπαίδευσης και δημοτικών υπηρεσιών θα διασφαλίσουν την ομαλότητα της εκπαιδευτικής διαδικασίας καθώς επίσης και την προστασία της υγείας των μαθητών και της δημόσιας υγείας ευρύτερα. Μόνο με αμοιβαία εμπιστοσύνη θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε την πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση.

Ο Δήμος Βέροιας, μέσω των υπηρεσιών και των Σχολικών Επιτροπών του, όπως κάθε χρόνο, θα κάνει και φέτος ό,τι είναι δυνατόν για να εξασφαλίσει τις καλύτερες συνθήκες σε όλα τα σχολικά συγκροτήματα της περιοχής, μεριμνώντας πάνω απ’ όλα για την τήρηση όλων των επιβεβλημένων υγειονομικών κανόνων για την ασφάλεια των παιδιών μας.

Καλή σχολική χρονιά σε όλους»


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής