breaking news Νέο

Λάζαρος Τσαβδαρίδης : «Ξεφτισμένη και υποκριτική η αντιπολιτευτική πολιτική ΣΥΡΙΖΑ»

Λάζαρος Τσαβδαρίδης : «Ξεφτισμένη και υποκριτική η αντιπολιτευτική πολιτική ΣΥΡΙΖΑ»

Την αντιδιαστολή ανάμεσα στην πολιτική με αναπτυξιακό πρόσημο και με το βλέμμα στο μέλλον της Κυβέρνησης ΝΔ με την πολιτική της οπισθοδρόμησης και του ακραίου λαϊκισμού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ κατέδειξε ο Αν. Γεν. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας Λάζαρος Τσαβδαρίδης ως Εισηγητής της ΝΔ στο υπό συζήτηση Νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας στην Ολομέλεια της Βουλής.

«Την ώρα που η Κυβέρνηση εξασφαλίζει την αναπτυξιακή προοπτική της χώρας με όχημα τα 72 δις ευρώ, την ώρα που κινητροδοτεί την απασχόληση, δίνει προτεραιότητα στην εργαζόμενη μεσαία τάξη και προστατεύει τα νοικοκυριά και την υγιή επιχειρηματικότητα, την ώρα που η χώρα αναβαθμίζεται ψηφιακά, μεταρρυθμίζεται θεσμικά και διοικητικά, θωρακίζεται αμυντικά, ενισχύεται διπλωματικά, ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει εμμονικά σε μία ρητορική πολυφορεμένη, ξεφτισμένη, φθαρμένη, που στόχο δεν έχει να παράγει ουσιαστική γόνιμες προτάσεις, αλλά να θολώσει τα νερά, να χαϊδέψει αυτιά, να είναι βολική με όλους και με όλα» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Τσαβδαρίδης ανέδειξε την υποκριτική στάση του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τη δήθεν συναίνεση που επιδεικνύει στα ζητήματα που αφορούν στην αντιμετώπιση της πανδημίας υπογράμμισε ότι το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Υγείας

Ανακουφίζει οικονομικά και καθησυχάζει εργασιακά τους απασχολούμενους, τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, τα νοικοκυριά της χώρας

Εξασφαλίζει τη βιωσιμότητα και την προσαρμογή των πληττόμενων επιχειρήσεων στις νέες συνθήκες

Απλώνει ομπρέλα προστασίας στους ανέργους

χαλυβδώνει το Εθνικό Σύστημα Υγείας απέναντι στην πανδημία

μεριμνά για την ασφαλή προετοιμασία του ανοίγματος των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων εν μέσω υγειονομικής κρίσης

Επισήμανε δε ότι η Κυβέρνηση της ΝΔ δεν θα αφήσει κανέναν πίσω σε αυτή την κρίση. «Θα την περάσουμε όλοι μαζί και θα βγούμε όλοι πιο σοφοί και πιο ενωμένοι από ποτέ. Με πρόγραμμα, με αποφασιστικότητα, με νοικοκυροσύνη, με σύνεση και με συνέπεια» ανέφερε ο κ. Τσαβδαρίδης, σημειώνοντας ότι «Όσοι λίγοι, επενδύουν στην καταστροφολογία και στην οπισθοδρόμηση είναι οι ίδιοι που έμαθαν στα χρόνια της δικής τους διακυβέρνησης, να εχθρεύονται την άριστη προσπάθεια, να κοροϊδεύουν τον σχεδιασμό, να αφήνουν τα τρένα της ανάπτυξης να περνούν, να κρύβονται μπροστά στις ευθύνες.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής