breaking news Νέο

Τροποποιήθηκε η προκήρυξη

Τροποποιήθηκε η προκήρυξη

Όπως ήταν αναμενόμενο η ΕΠΣ Ημαθίας τροποποίησε την προκήρυξη της Α' κατηγορίας, καθώς είχε συνταχθεί, για πρωτάθλημα με 17 ομάδες και αυτό πλέον διεξάγεται με 13, αφού δεν δήλωσαν συμμετοχή ο Αχιλλέας Νάουσας, η ΑΕ Χαρίεσσας, ο Αγρ. Αστέρας Πλατέος, Αρης Παλαιοχωρίου και Α.Ο. Μαρίνας.

Σχετικά με το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας τα πλεϊ οφ μέσα από τα οποία θα ανακηρυχθεί ο πρωταθλητής θα πραγματοποιηθούν κανονικά και με τις ίδιες προϋποθέσεις.

Συμμετέχουν οι ομάδες που θα καταλάβουν τις τέσσερις πρώτες θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα στην κανονικά διάρκεια του πρωταθλήματος.

Για να πραγματοποιηθούν όμως οι αγώνες των πλεϊ οφ απαραίτητη προϋπόθεση είναι η διαφορά της ομάδας που θα βρίσκεται στην πρώτη θέση, να είναι ίση, η μικρότερη των έξι βαθμών από την δεύτερη. Αν είναι μεγαλύτερη αυτόματα η ομάδα που κατέλαβε την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος αναδεικνύεται πρωταθλήτρια.

Για να συμμετάσχει μια ομάδα στην διαδικασία των πλεϊ οφ δεν θα πρέπει η διαφορά που την χωρίζει από την ομάδα που βρίσκεται πάνω από αυτήν να είναι μεγαλύτερη των έξι (6) βαθμών.

Καταργούνται τα πλεϊ άουτ με τις δύο ομάδες που θα καταλάβουν τις δύο τελευταίες θέσεις να υποβιβάζονται αυτόματα.

Να υπενθυμίσουμε ότι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας έχει μετατεθεί από τις 19 στις 26 Σεπτεμβρίου. Το επόμενο Σάββατο.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ

Η κλήρωση για την πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου του Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος της Ένωσης μας ορίστηκε για την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου και η πρώτη αγωνιστική θα διεξαχθεί την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής