breaking news Νέο

Γ' Εθνική : Πήρε αναβολή λόγω αναδιάρθρωσης

Γ' Εθνική : Πήρε αναβολή λόγω αναδιάρθρωσης

Το σίριαλ της αναδιάρθρωσης των εθνικών κατηγοριών δεν αφήνει το καταστρεπτικό αποτύπωμα του μόνο στις ομάδες της Super League 2 και της Football League, αλλά επηρεάζει και το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Αν πραγματοποιηθεί η αναδιάρθρωση, τότε και το πρωτάθημα της Γ' Εθνικής μπορεί να ξεκινήσει ομαλά, όπως έχει προγραμματιστεί μέχρι τώρα δίχως προβλήματα, καθώς οι οκτώ πρωταθλητές των ισάριθμων περσινών ομίλων της Γ' Εθνικής προβιβάζονται αυτόματα στην επόμενη κατηγορία.

Αν όμως επικρατήσει η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου και εφαρμοστεί η προκήρυξη τότε οι οκτώ ομάδες είναι υποχρεωμένες να δώσουν αγώνα μπαράζ μεταξύ τους και οι τέσσερις από αυτές, οι ηττημένες, θα επιστρέψουν στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Μια τέτοια περίπτωση όμως θα δημιουργήσει προβλήματα και θα τινάξει στον αέρα τον μέχρι τώρα προγραμματισμό, αφού και οι όμιλοι, αλλά και η κλήρωση του πρωταθλήματος, έγιναν δίχως να υπολογίζονται οι οκτώ περσινοί πρωταθλητές των ομίλων, αφού υποτίθεται είχαν προβιβαστεί στην Football League.

Η πιθανή λοιπόν επιστροφή των τεσσάρων από τους οκτώ περσινούς πρωταθλητές υποχρέωσε τους αρμόδιους να αναβάλουν την έναρξη του πρωταθλήματος μεταθέτοντας την για τις 11 Οκτωβρίου, με την προϋπόθεση φυσικά, ότι μέχρι τότε θα έχει λυθεί και το πρόβλημα της αναδιάρθρωσης, διαφορετικά θα υπάρξει και νέα αναβολή.

Να υπενθυμίσουμε ότι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής αρχικά είχε οριστεί για την επόμενη Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου. Βέβαια οι ομάδες έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία τους και οι περισσότερες από αυτές έχουν έτοιμο και το ρόστερ.

Από τους τρεις εκπροσώπους μας, οι δύο, ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων και η Νίκη Αγκαθιάς έχουν δώσει και τα πρώτα τους φιλικά, ενώ ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ακόμη σε περίοδο ανασυγκρότησης.

Να δούμε αναλυτικά τι ισχύει μέχρι στιγμής για τις τρεις ομάδες της Ημαθίας:

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Διατήρησε τον ίδιο προπονητή τον Δημήτρη Πρίντζιο και την πλειοψηφία της η διοίκηση αποτελείται από τα ίδια πρόσωπα.

Από το περσινό ρόστερ της ομάδας των Τρικάλων παρελθόν αποτελούν οι: Αβραμόπουλος, Πεϊκος, Χαλβατζής και οι τρεις μετακινήθηκαν στην ΑΕ Σχοινά, ενώ ελεύθεροι έμειναν οι Καζεπίδης, Φουρτζίου, Ντό Σάντος, Ματράκας. Ο Παρσόπουλος επέστρεψε στον Φίλιππο Μελίκης και ο Κιρκιλιανίδης μετακόμισε στην Κοζάνη.

Στην αντίπερα όχθη η ομάδα των Τρικάλων απέκτησε τους: Κέβιν Κέλο αμυντικό μέσο από τον Μαραθώνα Καλαμαριάς Αντωνιάδη Γιώργο πλάγιο μέσο από το γειτονικό Πλατύ, Ιορδανόπουλο αμυντικό επίσης από το Πλατύ, Ναλπαντίδη μέσο από ομάδα της Αλεξανδρούπολης, Κοσμίδη Ηλία 22 ετών ομογενή από την Αμερική επιθετικό μέσο που αγωνίζονταν σε Αμερικάνικο Κολέγιο και τον οποίο συνοδεύουν οι καλύτερες συστάσεις.

Επίσης η ομάδα των Τρικάλων έχει κάνει επαφές με την διοίκηση της ΒΕΡΟΙΑΣ από την οποία προτίθεται να πάρει δανεικούς ποδοσφαιριστές.

Ο Μέγας Αλέξανδρος έδωσε δύο φιλικά. Νίκησε στο πρώτο τον Πανδραμαϊκό, ενώ παίζοντας με πολλές απουσίες έχασε από την Θύελλα Σαρακηνών.

ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ: Απέκτησε περισσότερους από 15 ποδοσφαιριστές, αφού από το περσινό ρόστερ της συνεχίζουν ελάχιστοι. Αυτό σημαίνει ότι ο Δημήτρης Χριστοφορίδης θα χρειαστεί χρόνο για να παρουσιάσει ένα δεμένο σύνολο. Παρόλα αυτά στα δύο φιλικά που έδωσε με το Μακροχώρι (νίκη) και την Θύελλα Σαρακηνών (ήττα) άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και έδειξε ότι θα διεκδικήσει με αξιώσεις την παραμονή της στην κατηγορία, που είναι και ο βασικός της στόχος.

ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Πέρασε από πολλά στάδια μέχρι να παρθεί η οριστική απόφαση της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να χάσει πολλούς από τους βασικούς ποδοσφαιριστές της περσινής περιόδου.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε περίοδο ανασυγκρότησης και κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν και πως θα παρουσιαστεί στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Αλεξάνδρειας που χρειάζεται χρόνο κάνει το ρεπό της στην πρώτη αγωνιστική.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής