breaking news Νέο

Eύσημα Τσίπρα σε Τζιτζικώστα για την ενίσχυση των επιχειρήσεων

Eύσημα Τσίπρα σε Τζιτζικώστα για την ενίσχυση των επιχειρήσεων

Με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα συναντήθηκε χθες το πρωί, πριν τη συνάντηση με τους παραγωγικούς φορείς στη Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, στο Μακεδονία Παλλάς.

Ο κ. Τσίπρας επισήμανε ότι οι πολιτικές που πρέπει να ακολουθηθούν από εδώ και πέρα οφείλουν να έχουν δύο άξονες, ο ένας τη στήριξη των νοσοκομείων και της δημόσιας υγείας και ο άλλος την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης απέδωσε τα εύσημα στον κ. Τζιτζικώστα για την πρωτοβουλία στήριξης των επιχειρήσεων της Κεντρικής Μακεδονίας με 150 εκατ. ευρώ μέσω του προγράμματος «Διέξοδος», λέγοντας μάλιστα πως οι προτάσεις που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας κινούνταν σε αυτήν την κατεύθυνση. Ο κ. Τσίπρας τόνισε, επίσης, ότι σε αυτή τη φάση προέχει η δημόσια υγεία και πως πρέπει να ενισχυθούν όσο το δυνατόν περισσότερο τα νοσοκομεία και να αντιμετωπιστούν οι οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού.

Απο την πλευρά του, ο κ. Τζιτζικώστας είπε πως επρόκειτο για μια πρωτοβουλία που ελήφθη καθώς η τουριστική σεζόν λόγω του κορωνοϊού πήγε πολύ άσχημα στην Κεντρική Μακεδονία, ενώ το δυσμενές κλίμα ήρθε να επιδεινώσει και η ματαίωση της ΔΕΘ. Ο περιφερειάρχης αναφέρθηκε και στις πρωτοβουλίες της Περιφέρειας για την αντιμετώπιση της πανδημίας και τη θωράκιση των νοσοκομείων και του ΕΣΥ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής