breaking news Νέο

Στον ΑΟΚ Βέροιας έχουν αφήσει πίσω την ήττα με την Νικόπολη στην Πρέβεζα και κοιτούν το Κυριακάτικο παιχνίδι

Στον ΑΟΚ Βέροιας έχουν αφήσει πίσω την ήττα με την Νικόπολη στην Πρέβεζα και κοιτούν το Κυριακάτικο παιχνίδι

Μπορεί ο τρόπος που ήρθε η (τέταρτη στο πρωτάθλημα) ήττα στο ματς της περασμένης (5ης) αγωνιστικής με την Νικόπολη στην Πρέβεζα να αφησε πικρή γεύση άπαντες στην οικογένεια του ΑΟΚ Βέροιας, όμως καιρός για σκέψεις, προβληματισμούς και αρνητικά συναισθήματα γύρω από αυτό το ματς δεν απομένει πλεον, αφου μπροστά τους τώρα οι “μπλε” έχουν άλλη μια... πρόκληση, η οποία ακούει στο όνομα Πρωτέας Γρεβενών.

“Ο Πρωτέας είναι μια πολύ καλη ομάδα και μπορώ να πω οτι έχει τα καλύτερα κορμιά της κατηγορίας. Εχει δε την εμπειρία της κατηγορίας και το γεγονός πως ξεπέρασε και κάποια προβλήματα τραυματισμών παικτών που υπήρχαν στην ομάδα του, τον καθιστά σαφώς πιο δυνατό και επικίνδυνο τώρα και... διψασμένο να πάρει τις νίκες που θέλει” τονισε στην “ΗΜΕΡΗΣΙΑ” ο 24χρονος τεχνικός καθοδηγητής του ΑΟΚ Βέροοιας Κώστας Ηλιάδης, ο οποίος βλέπει να κυλά ήρεμα και χωρίς κανένα πρόβλημα η προτοιμασία της ομάδας του μέσα στην εβδομάδα.

 

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα

προετοιμασίας

Την Τρίτη το πρόγραμμα περιελάμβανε τρέξιμο και επισημανση των λαθών στο τελευταίο παιχνίδιτου πρωταθλήματος, ενω χθες οι “Λύκοι” ασκήθηκαν σε βολές και βάρη και έπαιξαν - οπως το συνηθίζουν μεσοβδομαδα - αντίπαλοι των Αετών Βέροιας του Ντάνυ Τυριακίδη, σ’ ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα παιχνίδι με μικρότερη διάρκεια όμως.

Σήμερα και αύριο το βάρος στην προπόνηση θα πέσει στην τακτική εν όψει Πρωτέα, ενω το Σάββατο οι παίκτες της νεοφώτιστης ομάδας της Βέροιας στην Γ’ Εθνική κατηγορία θα κανουν ένα χαλάρωμα, εκτελώντας σουτ.

Με συμπαραστάτη τον κόσμο στο ματς της Κυριακής

Τέλος, στον αγώνα της Κυριακής ολοι στον ΑΟΚ Βέροιας ευελπισθούν (και πάλι) οτι θα έχουν την στήριξη του κοσμου, ο οποίος και θα τους “σπρώξει” στην κατάκτηση της δεύτερης νίκης τους στο πρωτάθλημα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής