breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

• Αυτό το νησί της Ιαπωνίας έχει περισσότερες γάτες από ανθρώπους

Το όνειρο κάθε γατόφιλου είναι πως μια μέρα οι γάτες θα κατακτήσουν τον κόσμο. Σε ένα μικρό νησί της Ιαπωνίας, αυτό το όνειρο είναι σχεδόν πραγματικότητα!

Στο νησί Αοσίμα, μήκους μόλις 1,6 χιλιομέτρων, οι 120 γάτες που ζουν εκεί είναι πλέον περισσότερες από τους ανθρώπους που το κατοικούν και συναντώνται σε κάθε γωνιά, στις αυλές των σπιτιών, στους δρόμους, στο λιμάνι, παντού.

Πριν από 80 χρόνια, στο μικρό νησί κατοικούσαν περίπου 900 κάτοικοι, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν ψαράδες. Κάποια στιγμή, άρχισαν να έχουν σοβαρό πρόβλημα με τα ποντίκια και τους αρουραίους που έκαναν επιδρομή στα καράβια τους και σκέφτηκαν να φέρουν λίγες γάτες για να εξολοθρεύσουν τα τρωκτικά. Το πρόβλημα λύθηκε και οι γάτες παρέμειναν στη στεριά να κάνουν παρέα στους κατοίκους και να τρώνε φρέσκα ψάρια.

Ο πληθυσμός τους σταδιακά αυξήθηκε και καθώς, ακόμα και σήμερα, στο Αοσίμα δεν υπάρχουν αυτοκίνητα, ξενοδοχεία, εστιατόρια ούτε και επικίνδυνα ζώα, έφτασαν πλέον να είναι 120 σε ένα νησί με μόλις 20 κατοίκους! Οι ντόπιοι που είναι πλέον μεγάλης ηλικίας, φροντίζουν με αγάπη τα αμέτρητα αιλουροειδή και υποδέχονται τους λιγοστούς εκκεντρικούς τουρίστες που φτάνουν με το φέρρυ μποτ καθημερινά, αφήνοντας τους να παίξουν με τις φιλικές γατούλες.

Όσο χαριτωμένες και αν είναι όμως, οι γάτες έχουν την τάση να αναπαράγονται γρήγορα και σε εκθετικό βαθμό, και έτσι οι νησιώτες αποφάσισαν να ελέγξουν τον πληθυσμό, στειρώνοντας λίγες από αυτές.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δυσκολευτούν πολύ να τα καταφέρουν!

****

• Ασυγκράτητο ζευγάρι στον Δημοτικό κήπο Χανίων!

Τι και αν βρίσκονταν στο κέντρο της πόλης; τι και αν γύρω τους κυκλοφορούσαν άνθρωποι όλων των ηλικιών, ανάμεσα τους και παιδιά. Το ζευγάρι που επέλεξε για την βόλτα του τον Δημοτικό κήπο Χανίων αποδείχθηκε ασυγκράτητο. Οι δύο νέοι θέλοντας να εκδηλώσουν το πάθος τους, ξάπλωσαν ο ένας όχι δίπλα,αλλά πάνω στον άλλον στο γκαζόν, αδιαφορώντας για τα βλέμματα των έκπληκτων περαστικών και τα υπόλοιπα τα φαντάζεστε, όπως αναφέρει το Zarpanews.

Μπορεί οι ίδιοι να αδιαφόρησαν για το ότι έγιναν θέαμα στους περαστικούς, ίσως όμως θα έπρεπε να σκεφτούν καλύτερα πως το όμορφο γκαζόν του Δημοτικού κήπου, εκτός από τους ίδιους το προτιμούν και τα αδέσποτα της πόλης για να «ανακουφίζονται», συμπληρώνει το site

*****

• Περιφερειακή σύμβουλος της Αττικής βγήκε σε τηλεδιάσκεψη από ξαπλώστρα

Η Σοφία Αλυμαρά αποφάσισε να εμφανιστεί στην τηλεδιάσκεψη από την παραλία απολαμβάνοντας τον ήλιο και τον καφέ τη!

Τα συμβούλια σε Περιφέρειες και Δήμους, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό γίνονται πλέον με τηλεδιάσκεψη, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Δεν είναι λίγες οι φορές που κατά την διάρκεια ενός τέτοιου συμβουλίου κάποιος έχει κοιμηθεί, άλλους να επιδίδονται σε ερωτικές περιπτύξεις αλλά και πολλά άλλα...

Έτσι και η περιφερειακή σύμβουλος Σοφία Αλυμαρά, δεν ήθελε να ακυρώσει το μπάνιο της και αποφάσισε να εμφανιστεί από την παραλία και συγκεκριμένα από την ξαπλώστρα.

*****

• «Το μέγεθος δεν μετράει»: Η Κιμ Καρντάσιαν της Αφρικής και τα σχόλια για τον σύντροφό της

Το plus size μοντέλο Eudoxie Yao είναι ζευγάρι με τον μουσικό από τη Γουινέα Grand P.

Η εμφάνιση και των δύο προκάλεσε έναν πανικό στα social media, καθώς τους κατηγορούν ότι είναι μαζί για εμπορικούς λόγους, και για τη προβολή τους και μόνο.

Το μοντέλο γεννήθηκε στην Ακτή Ελεφαντοστού και είναι γνωστή ως η Κιμ της Αφρικής, εξαιτίας του σώματός της αλλά και του τρόπου ζωής της.

Η ίδια απάντησε στις κατηγορίες προς το πρόσωπό της, πως εκμεταλλεύεται την κατάσταση για να αποκτήσει περισσότερους υποστηρικτές, λέγοντας ότι "το μέγεθος δεν μετράει".

Ο Grand P έχει γεννηθεί με μία σπάνια ασθένεια που ονομάζεται progeria και επηρεάζει το ύψος και τη διάπλαση του σώματος.

*****

• Μάσκες φτιαγμένες από εσώρουχα πρωταγωνιστριών πορνό χαρίζει η Sirina

Στη μάχη κατά του κορωνοϊού, με το δικό της τρόπο, μπήκε η εταιρία παραγωγής εpωτικών ταινιών «Sirina».

Όπως ανακοίνωσε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, έχει ξεκινήσει η διαδικασία κατασκευής μασκών, που θα είναι φτιαγμένες από τα εσώρουχα των πρωταγωνιστριών των ταινιών της.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση, οι μάσκες θα δοθούν με σειρά προτεραιότητας.


• Ασυγκράτητο ζευγάρι στον Δημοτικό κήπο Χανίων!
• Περιφερειακή σύμβουλος της Αττικής βγήκε σε τηλεδιάσκεψη από ξαπλώστρα
• «Το μέγεθος δεν μετράει»: Η Κιμ Καρντάσιαν της Αφρικής και τα σχόλια για τον σύντροφό τη
• Μάσκες φτιαγμένες από εσώρουχα πρωταγωνιστριών ποpνο χαρίζει η Sirina

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής