breaking news Νέο

Μ. Γεωργιάδης: «Θέλουμε δουλειά σε άμυνα και επίθεση»

Μ. Γεωργιάδης: «Θέλουμε δουλειά σε άμυνα και επίθεση»

Μετά από ένα 20ημερο προετοιμασίας, ήγγικεν και η ώρα των συμπερασμάτων για τους Αετούς Βέροιας!

Οι “Μελανόλευκοι” έκαναν πρεμιέρα την περασμένη εβδομάδα στις φιλικές αναμετρήσεις, αντιμετωπίζοντς αρχικά την ομάδα της Γέφυρας (Β’ Εθνική) εκτός έδρας, από την οποία και ηττήθηκαν με 68-62, ενω αμέσως μετά αγωνίσθηκαν ενάντια στον Αθλο Αλεξάνδρειας, στο “άντρο” του τελευταίου, τον οποίο και κέρδισαν με μια διαφορά περίπου 12 πόντων, για τον λόγι οτι δεν κρατήθηκε ακριβές σκορ.

«Σιγουρα θέλουμε δουλειά πάνω στην αμυντική λειτουργία της ομάδας μας, ενω σ’ ότι αφορά το επιθετικό κομμάτι σ’ αυτήν, θα πρέπει να δουλέψουμε πάνω στις συνεργασίες μας» επεσήμανε, μιλώντας στην “ΗΜΕΡΗΣΙΑ”, ο τεχνικός καθοδηγητής των Αετών Βέροιας, Μάριος Γεωργιάδης, για την εικόνα που παρουσίασε η ομαδα του στα δύο πρώτα φιλικά.

 

Τρία σερί φιλικά μέσα στην εβδομάδα

Πλεον, ακολουθούν οι φιλικές αναμετρήσεις μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα με τρεις ομάδες της Θεσσαλονίκησς που παίρνουν μέρος στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΚΑΣΘ. Αρχής γενομένης σήμερα Τετάρτη με το Κορδελιό, αύριο Πέμπτη με τον ΒΑΟ και την Κυριακή με το Καλοχώρι εκτός έδρας.

 

“Λευκό” Ιατρικό δελτίο

Τέλος, το καλό είναι οτι μέχρι τώρα (τουλάχιστον) δεν έχει προκύψει κανένας τραυματισμός παίκτη, κάτι το οποίο, όπως σημείωσε ο Μάριος Γεωργιάδης, “μας κάνει να μπορούμε να δουλέψουμε απρόσκοπτα μέσα στο γήπεδο και πάντα με την τήρηση των υγειονομικών μέτρων προστασίας, λόγω κορονοϊού”.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής