breaking news Νέο

Φιλικές νίκες για τον Φίλιππο Βέροιας

Φιλικές νίκες για τον Φίλιππο Βέροιας

Συνέχεια στα φιλικά προπονητικού χαρακτήρα παιχνίδια έδωσε ο Φίλιππος το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Συγκεκριμένα, οι “ερυθρόλευκοι” της Βέροιας - κατά σειρά - αγωνίσθηκαν το Σάββατο κόντρα στον Μακεδονικό (ομάδα Β’ Εθνικής) του οποίου και επιβλήθηκαν με 68-79, με την απόδοσή τους κατά διαστήματα να κυμαίνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα, ενω η σύνθεση με την οποία παρατάχθηκαν στο ματς αυτό είχε να κάνει με τους: Αγραφιώτη 2, Ελευθεριάδη 14, Ντόβα 8, Κοθρά 7, Παραπούρα 11, Σουτζόπουλο 11, Καραγεωργίου 4, Καντάρκο 4, Πιλικούδη 13, Χρυσανθάκη 5, Τσεσμετζίδη.

Ακολούθησε την Κυριακή το φιλικό με την ομάδα της Αρετσούς στο γήπεδσο της Νέας Ευκαρπίας, στο οποίο ο Φίλιππος πήρε τη νίκη με το επιβλητικό σκορ 51-89.

Ενα παιχνίδι στο οποίο ο Χρήστος Μπλατσιώτης επέλεξε να κάνει ένα εκτεταμένο votation, δίνοντας κατά κόρον χρόνο συμμετοχής σε παικτες που τους χαρακτηρίζει το νεαρό της ηλικίας.

 

Νέα δοκιμασία για τον Φίλιππο το τουρνουά του Βόλου

Τους “ερυθρόλευκους” της Βέροιας περιμένει τώρα μία νέα δοκιμασία, αυτή μέσα από την συμμετοχή τους στο τουρνουά που διοργανώνει στο Βόλο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ο τοπικός Ολυμπιακός, στο οποίο θα πάρουν μέρος και οι ομάδες της Νίκης Βόλου και των Τιτάνων Παλαμά.

Συγχρόνως τα τεστ αυτά πρόκειται να είναι και τα τελευταία για τον Φίλιππο πριν από το πρώτο παιχνίδι του νέου πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών με τον Κοροϊβο Αμαλιάδας, στις 3 Οκτωβρίου στη Βέροια.

 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΑΥΛΟΣ ΧΡ. ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΙΔΗΣ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής