breaking news Νέο

Στο πλευρό του Λιόλιου ο Κώστας Τσαρτσαρής!

Στο πλευρό του Λιόλιου ο Κώστας Τσαρτσαρής!

Ο Βεροιώτης βετεράνος παίκτης του Παναθηναϊκού και της Εθνικής ομάδας Κώστας Τσαρτσαρής (φωτό) γνωστοποιησε την υποστήριξη του στην υποψηφιότητα του Βαγγέλη Λιόλιου στις εκλογές της ΕΟΚ με το παρακάτω μήνυμα:

«Όπως όλοι γνωρίζετε, στο προσεχές διάστημα θα πραγματοποιηθούν εκλογές στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Η προσφορά της τωρινής διοίκησης, υπήρξε για πολλά χρόνια καθοριστική για την εξέλιξη του αθλήματος στην Ελλάδα.

Ήρθε όμως η στιγμή για αλλαγή.

Για νέες ιδέες, φρέσκα πρόσωπα, ανασύνταξη και ανασυγκρότηση σε όλα τα επίπεδα, ώστε να δούμε και πάλι το μπάσκετ μας εκεί που του αρμόζει.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος ανακοίνωσε επίσημα ότι θα είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές.

Από τη μία η προσφορά του στο Ελληνικό μπάσκετ μέσω του Προμηθέα Πατρας και της πρωτοποριακής ακαδημίας του και από την άλλη η επιχειρηματική του εμπειρία, η οποία είναι απαραίτητη στη διοίκηση μιας ομοσπονδίας, έκαναν πολύ εύκολη την απόφασή μου να στηρίξω την προσπάθειά του και να είμαι στο πλευρό του.

Ήρθε η ώρα να δώσω πίσω στο μπάσκετ τα εφόδια που αποκόμισα και εγώ από αυτό, από την πρώτη μέρα που έπιασα την μπάλα του μπάσκετ στη Βέροια, μέχρι την τελευταία της επαγγελματικής μου καριέρας».

Νωρίτερα ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο οποίος εξακολουθεί να ξεπεράσει τα εμπόδια που του βάζει ο νέος νόμος για να είναι υποψηφιος, ξιφούλκησε κατά της ΓΓΑ, με αφορμή τη λίστα των σωματείων που θα έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της ΕΟΚ, τονίζοντας οτι «οι πρακτικές αυτές μόνο περίεργους συνειρμούς δημιουργούν και παραπέμπουν σε άλλες εποχές». Ο δε Παναγιώτης Φασούλας συνεχίζει τις δικές του επαφές μετά την καταγγελία ότι δέχεται απειλές. Στην Ισπανία, πάντως, ο άλλοτε διεθνής φοργουορντ, Χόρχε Γκαρμπαχόθα, επανεξελέγη πρόεδρος της Ισπανικής Ομοσπονδίας με συντριπτικό ποσοστό ψήφου.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής