breaking news Νέο

Δ.Γκίμας εν όψει ΓΕ Αγρινίου: «Δύσκολο παιχνίδι, τόσο από αγωνιστικής όσο και γεωγραφικής άποψης»

Δ.Γκίμας εν όψει ΓΕ Αγρινίου: «Δύσκολο παιχνίδι, τόσο από αγωνιστικής  όσο και γεωγραφικής άποψης»

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Φιλίππου με τον ΑΓΣ Ιωαννίνων, ο Δημήτρης Γκίμας στις δηλώσεις του ανέφερε πως “κερδίσαμε δίκαια. Βέβαια δεν είμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Είμασταν νευρικοί και είχαμε 11 λάθη, τα οποία είναι παρα πολλα για ένα ημίχρονο. Στην επανάληψη τα λάθη περιορίστηκαν και αμυνθήκαμε καλύτερα. Υπήρχαν βέβαια διαστήματα που παιξαμε πολύ καλό μπάσκετ. Κερδίσαμε, κρατάμε τη νίκη και συνεχίζουμε με μοναδικό σκοπό την άνοδο της ομαδας”.

Συνεχίζοντας ο προπονητής του Φιλίππου “πέρασε” στο επόμενο παιχνίδι της ομάδας του, αυτό με την ΓΕ Αγρινίου στο “άντρο” της τελευταίας. “Δύσκολο παιχνίδι, τόσο από αγωνιστικής όσο και από γεωγραφικής άποψης” τόνισε, ξεκινώντας από την Τρίτη το έργο της προετοιμασίας των παικτών του για το εν λόγω ματς. Το ευχάριστο είναι οτι ο Φίλιππος παρουσιάζεται τώρα πλήρης, καθώς δεν υπάρχουν αγωνισιτκά προβλήματα, κι αυτό δίνει την δυνατότητα στους “ερυθρολεύκους” της Βέροιας να προετοιμασθούν κατάλληλα. Στο πλαίσιο αυτό, μάλιστα, σήμερα έχει προγραμματισθεί φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα με την Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης εκτός έδρας (7μ.μ.), ενω κάποιο χτύπημα που φέρει ο Βασίλης Βάλλιος από το ματς με τον ΑΓΣΙ στο ίδιο σημείο του τραυματισμου του στην περίοδο της προετοιμασίας, δεν δημιουργεί λόγο ανησυχίας γύρω από την συμμετοχή του στο Κυριακάτικο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής.

 

Η παρουσία της ΓΕ Αγρινίου

στις 5 “στροφές” του πρωταθλήματος

Τέλος, σ’ οτι αφορά στον προσεχή αντίπαλο του Φιλίππου, την ΓΕ Αγρινίου, να θυμίσουμε οτι είναι νεοφώτιστη στην Γ’ Εθνική κατηγορία, έχοντας πάρει τη θέση του Αστακού, μιας και ηταν η πρώτη επιλαχούσα ομάδα της τοπικής Ενωσης. Οι Αγρινιώτες στα μέχρι τώρα ματς του πρωταθλήματος έχουν να επιδείξουν μια νίκη (επι του ΑΓΣΙ με 70-62 στην πρεμιέρα) και τρεις ήττες (απο Εύαθλο Πολυκάστρου με 79-59 εκτός έδρας, από Ικάρους Τρικάλων με 68-72 εντός έδρας και από Νίκη Βόλου με 100-72 εκτός έδρας), ενω έχουν κάνει το ρεπό τους στην 2η αγωνιστική. Στο δε τελευταίο παιχνίδι που έδωσαν οι Αγρινιώτες δεχόμενοι “100αρα” από την Νίκη Βόλου αγωνίσθηκαν με την εξης σύνθεση: Μπεκατώρος 5 (1), Αϋφαντόπουλος, Βακουφτσής 2, Σταμουλάκης 12, Λιοκαύτος 2, Μπαρούχας 21 (5), Χειμώνας, Τσώλος, Μπόσμος 8, Δάρλας 14 (4), Βασιλείου 8, Βούλγαρης.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΑΥΛΟΣ ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΙΔΗΣ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής