breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

• Πρώην αστυνομικός έλεγε πως είναι η μετενσάρκωση του Ιησού – Ζούσε σε κοινόβιο με εκατοντάδες οπαδούς του

Ο Σεργκέι Τόροπ 59 ετών πρώην αστυνομικός από τη Ρωσία είχε καταφέρει να πείσει αρκετό κόσμο ότι ήταν η μετενσάρκωση του Ιησού. Έλεγε μάλιστα ότι από το 1990 ο Ιησούς είχε μπει στο σώμα του και τον καθοδηγούσε. Άλλαξε μάλιστα και το όνομα του και το έκανε «Βησσαρίων»

Ζούσε μαζί με τον πιστό του σύντροφο τον Βαντίμ Ρεντκίν έναν πρώην τραγουδιστή σε hard rock συγκρότημα και έπειθαν τον κόσμο να τους ακολουθήσει, να μείνει μαζί τους σε ένα ράντσο στη Σιβηρία στην περιοχή Πετροπαύλοβα 3000 χιλιόμετρα μακριά από τη Σιβηρία.

Και φυσικά όλα αυτά με το αζημίωτο και με υπόσχεση για σωτηρία της ψυχής τους . Ο κόσμος έκανε δωρεές και φούσκωνε τον τραπεζικό λογαριασμό του Βησσαρίωνα.

Όμως δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τον ακολούθησαν του έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν και τελικά τους πέταξε σα στημένη λεμονόκουπα. Οι καταγγελίες στην αστυνομία ήταν πάρα πολλές.

Όμως δεν μπορούσε να πλησιάσει περιπολικό στο ράντσο γιατί εκείνος και οι πιστοί του οπλοφορούσαν.

Την κατάσταση ανέλαβε τότε το ειδικό τμήμα της αστυνομίας συνεπικουρούμενο από άνδρες των ειδικών δυνάμεων Σπέτσναζ, οι οποίοι με μια επιχείρηση αστραπή, τόσο από τη στεριά όσο και από τον αέρα κατάφεραν να μπουν στην οικία και να συλλάβουν τον Βησσαρίωνα.

*****

• Νέα έρευνα ανατρέπει τα δεδομένα: Ίσως το παγόβουνο να μην ήταν η μοναδική αιτία που βυθίστηκε ο Τιτανικός

Νέα έρευνα που υποστηρίζει ότι το παγόβουνο μπορεί να μην ήταν τελικά ο λόγος, αλλά η αφορμή για να βυθιστεί ο Τιτανικός, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους περίπου 1.500 άνθρωποι, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Όπως αναφέρει η αμερικανίδα ερευνήτρια, Μίλα Ζίνκοβα, μια τεράστια ηλιακή έκλαμψη στο βόρειο ημισφαίριο μπορεί να ευθύνεται για το ναυάγιο.

Σύμφωνα με τη βρετανική Sun, στην έρευνά της η επιστήμονας παραθέτει στοιχεία ισχυρής ηλιακής έκλαμψης τη νύχτα της 15ης Απριλίου 1912 και υποστηρίζει ότι μια ογκώδης ηλιακή καταιγίδα είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει μια μικρή απόκλιση της πυξίδας του πλοίου από τον μαγνητικό βορρά και έτσι να αλλάξει η πορεία του και να πέσει πάνω στο παγόβουνο.

«Ένα αμελητέο σφάλμα στην πυξίδα, που μπορεί να προκλήθηκε από μια γεωμαγνητική καταιγίδα, μπορεί να έθεσε τον Τιτανικό σε πορεία σύγκρουσης, επηρεάζοντας τόσο την πλοήγησή του όσο και τις επικοινωνίες του» αναφέρει συγκεκριμένα στην έρευνά της η Ζίνκοβα.

«Ο Τιτανικός χτύπηκε το παγόβουνο στις 23:40 της 15ης Απριλίου 1912, με ελαφρύ άνεμο και σε μια σχετικά ήρεμη θάλασσα» επισημαίνει η ερευνήτρια, προσθέτοντας ότι ο τέταρτος αξιωματικός του πλοίου, Τζόζεφ Μπόξχολ, είχε μεταδώσει το στίγμα του πλοίου για το SOS. Το οποίο ήταν 13 ναυτικά μίλια (24 χλμ) μακριά από την πραγματική θέση του πλοίου.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια η εν λόγω ηλιακή έκλαμψη θα μπορούσε εκτός από την πορεία του πλοίου να επηρεάσει και τις συντεταγμένες που μοιράστηκε το πλήρωμα κατά τη διάρκεια των σημάτων SOS.

*****

• Πιγκουίνος βρέθηκε νεκρός - Έφαγε ιατρική μάσκα που επέπλεε στη θάλασσα και την πέρασε για ψάρι

Ο πιγκουίνος – Μαγγελάνος ξεκίνησε το μακρύ του ταξίδι από τα παγωμένα νερά της Παταγονίας και όταν έφτασε στις ακτές τις Βραζιλίας τον ξέβρασε το κύμα, νεκρό.

Οι επιστήμονες που εξέτασαν το κορμί του και έκαναν νεκροψία διαπίστωσαν ότι το στομάχι του είχε φράξει επειδή είχε φάει μια ιατρική μάσκα σαν αυτές που φοράμε για τον κορωνοϊό. Επέπλεε και την πέρασε για ψάρι.

Ο Hugo Gallo Neto, Πρόεδρος του ινσιτούτου «Argonauta» ο οποίος διενήργησε την εξέταση, δήλωσε: «Έχουμε ήδη προειδοποιήσει για τις μάσκες προσώπου και αυτή η υπόθεση είναι σαφής απόδειξη ότι αυτός ο τύπος αποβλήτων προκαλεί βλάβη και θνησιμότητα στη θαλάσσια πανίδα. Αποδεικνύει επίσης την ανευθυνότητα του ατόμου που αφήνει μια μάσκα σε ακατάλληλο μέρος, καθώς είναι απόβλητο νοσοκομείου και έτσι εκτός από την πανίδα κινδυνεύουν από μόλυνση και οι άνθρωποι».

*****

• H Coco Rocha έπεσε στην πισίνα με βραδινό φόρεμα του Christian Siriano!

Ο Αμερικανός σχεδιαστής μόδας μετέφερε το σόου με μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης στην κατοικία του, στο Κονέκτικατ με τα μοντέλα να βαδίζουν πάνω από το γκαζόν και γύρω από την πισίνα με γόβες στιλέτο.

«Ήθελα να κάνω πράγματα που είναι πραγματικά ξεχωριστά και έχουν επίδραση από άποψη οπτικής. Ας ελπίσουμε ότι όλοι θα ξεφύγουν για 20 λεπτά και θα νιώσουν λίγο σαν να βρίσκονται σε άλλο μέρος» δήλωσε ο σχεδιαστής μόδας.

Όπως φαίνεται ο στόχος του επιτεύχθηκε με το κλείσιμο της επίδειξης μόδας, όταν το μοντέλο από τον Καναδά Coco Rocha έκανε βουτιά στο νερό με το ογκώδες κόκκινο βραδινό φόρεμα που παρουσίασε.

*****

• Σταμάτησε την απογείωση αεροσκάφους γιατί φοβόταν μην κολλήσει κορονοϊό

Επεισόδιο με αφορμή την λήψη μέτρων για τον κορονοϊό σημειώθηκε σε αεροσκάφος το πρωί του Σαββάτου (19/9) λίγο πριν την απογείωση της πτήσης από Θεσσαλονίκη για Αθήνα.

Σύμφωνα με το thestival.gr, κατά την τροχοδρόμηση του αεροσκάφους ένας επιβάτης άρχισε να ωρύεται διαμαρτυρόμενος για τον μεγάλο αριθμό των επιβατών. Απευθυνόμενος προς τις αεροσυνοδούς έλεγε ότι η πρακτική της εταιρείας είναι ανεπίτρεπτη και ότι υπάρχει άμεσος κίνδυνος μετάδοσης της νόσου Covid-19.

«Ήταν σε κατάσταση παραφροσύνης και φώναζε να σταματήσει το αεροπλάνο γιατί είναι γεμάτο από κόσμο. Ανέφερε κάτι και για υποχρεωτικά φίλτρα covid. Αρκετοί από τους επιβάτες αντέδρασαν και του ζήτησαν να σταματήσει να δημιουργεί πρόβλημα. Το ίδιο έκαναν και οι αεροσυνοδοί», δήλωσε στο thestival επιβάτης της συγκεκριμένης πτήσης.

Ο επιβάτης συνέχισε να φωνάζει και έτσι η απογείωση ματαιώθηκε. Από το ηχείο ακούστηκε η φωνή του πιλότου που ενημέρωνε ότι το αεροσκάφος θα επιστρέψει στο αρχικό σημείο για να αποβιβαστεί ο κύριος που το επιθυμεί. Μετά την αποβίβασή του, ακολούθησε τυπικός έλεγχος στους χώρους του αεροσκάφους. Η απογείωση έγινε με καθυστέρηση μισής ώρας.


• Νέα έρευνα ανατρέπει τα δεδομένα: Ίσως το παγόβουνο να μην ήταν η μοναδική αιτία που βυθ
• Πιγκουίνος βρέθηκε νεκρός - Έφαγε ιατρική μάσκα που επέπλεε στη θάλασσα και την πέρασε γ
• H Coco Rocha έπεσε στην πισίνα με βραδινό φόρεμα του Christian Siriano!
• Σταμάτησε την απογείωση αεροσκάφους γιατί φοβόταν μην κολλήσει κορονοϊό

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής