breaking news Νέο

Επέστρεψαν στο παρκέ

Επέστρεψαν στο παρκέ

Το ατύχημα που είχε με την μοτοσυκλέτα του ο αστυνομικός και παλαιός παίκτης της ομάδας μπάσκετ του ΓΑΣ “Μελίκη”, Θανάσης Νικολαϊδης, την περασμένη Παρασκευή, το οποίο και κόστισε την ζωή στον ίδιο, αποτέλεσε και τον λόγο της αναβολής του φιλικού αγώνα που είχε προγραμματισθεί να γίνει την ίδια μέρα ανάμεσα στους “κιτρινομπλέ” και την Φλώρινα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων. Το σοκ, όπως ήταν φυσικό, που υπέστησαν όλα τα μέλη του ΓΑΣ “Μελίκη”, όπως και η τοπική κοινωνία της Μελίκης, ήταν τέτοιο, που για τρεις ημέρες (18-20 Σεπτεμβρίου οι “κιτρινομπλέ” έμειναν μακριά από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα, ανήμποροι να πιστέψουν πως χάθηκε τόσο άδοξα ο 39χρονος αγαπημένος τους φίλος Θανάσης... Στη σκιά αυτού του τραγικού γεγονότος, Δάνης Ασλανίδης και παίκτες βρέθηκαν ξανά στο παρκέ τη Δευτέρα και ξεκίνησαν τις προπονήσεις δίνοντας συνέχεια στην προετοιμασία τους, με την τελευταία προπονηση μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα να πραγματοποιείται σήμερα, καθώς αύριο Παρασκευή τους “κιτρινομπλέ” περιμένει το φιλικό προπονητικού χαρακτήρα παιχνίδι με τους Ικάρους Γιαννιτσών εντός έδρας.

Ένα φιλικό ματς, που ίσως να μην αποτελέσει και το μοναδικό που θα δοθεί στην τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, για το ότι στη σκέψη του Δάνη Ασλανίδη είναι να δοθεί ένα ακόμα με την Φλώρινα το Σάββατο, χωρίς μέχρι στιγμής να θεωρείται κάτι το σίγουρο.

 

Χωρίς κανένα αγωνιστικό πρόβλημα

Τέλος, στα θετικά της ομάδας περνά το οτι δεν έχει προκύψει μέχρι τώρα κάποιος τραυματισμός παίκτη, κάτι που δίνει τη δυνατότητα στον... μονιμο τεχνικό καθοδηγητή του ΓΑΣ “Μελίκη” να έχει όλους τους παίκτες κοντά του, εν όψει της πρόκλησης της νέας χρονιάς, που έχει να κάνει με την συμμετοχή του συλλόγου των “κιτρινομπλέ” στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής για πρώτη φορά στην ιστορία του!

 

του Παύλου Χρ. Τουτουντζίδη


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής