breaking news Νέο

ΠΑΕ Βέροια : Υπάρχει και η Κ19

ΠΑΕ Βέροια : Υπάρχει και η Κ19

Τα οικονομικά προβλήματα που μαστίζουν την ΠΑΕ Βέροια οπως ήταν επόμενο “επηρέασαν” και τα τμηματα υποδομής της, οι ποδοσφαιριστές των οποίων οι περισσότεροι μοιράσθηκαν δανεικοί σε διάφορες ερασιτεχνικές ομάδες από την Α2 της Ενωσης μας μέχρι την Γ’ Εθνική.

Διατηρήθηκε μόνο η Κ19 με προπονητή τον Γιάννη Καψαλιάρη, η οποία θα συμμετάσχει στο αντίστοιχο πρωτάθλημα που διοργανώνει η Football League όποτε βέβαια και όταν αυτό ξεκινήσει.

Μέχρι σήμερα ο Γιάννης Καψαλιάρης κάνει οτι μπορεί για να κρατήσει το ενδιαφέρον των νεαρών ποδοσφαιριστών του ζωντανό, με καθημερινές προπονήσεις, φιλικά παιχνίδια, όποτε βρεθεί αντίπαλος ενω έχει καθιερωθεί οικογενειακό δίτερμα κάθε Δευτέρα στο γήπεδο του Ταγαροχωρίου, με τους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν την προηγούμενη με την πρώτη ομάδα.

Οσον αφορά το πρωτάθλημα της Κ19 της Football League, στο οποίο θα συμμετάσχει η ομάδα του Γιάννη Καψαλιάρη, είναι αγνωστο ακόμη πότε θα ξεκινήσει. Εξάλλου είναι τόσο πολλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ενωση της Football League που προφανώς αποτελεί πολυτέλεια να σκεφθεί και για το ποτε θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα της υποδομής της.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής