breaking news Νέο

Football League : Σε νέα περιπέτεια η ομάδα

Football League : Σε νέα περιπέτεια η ομάδα

Εκεί που η ΒΕΡΟΙΑ αποφάσισε να επιστρέψει στην κανονικότητα και να συνεχίσει την καλοκαιρινή της προετοιμασία σε κανονικές συνθήκες, με την προσοχή της πλέον να επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα της Football League, ήρθε η επιδημία του κορονοϊού που ταλαιπωρεί εδώ και εννέα μήνες ολόκληρη την ανθρωπότητα να της αλλάξει και πάλι τα σχέδια, καθώς ένα περίπου 24ωρο πριν δώσει το φιλικό που είχε προγραμματίσει, ύστερα από πολύ καιρό με αντίπαλο τον Αλμωπό Αριδαίας, ένας ποδοσφαιριστής της εμφάνισε κρούσμα Covid-19.

Έτσι το φιλικό που επρόκειτο να διεξαχθεί την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου και θα ήταν το πρώτο, μετά το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Ταγαροχωρίου, αναβλήθηκε, αλλά και οι προπονήσεις της ομάδας, όπως προβλέπεται από το υγειονομικό πρωτόκολλο σε παρόμοιες περιπτώσεις σταμάτησαν, έως ότου αποδειχθεί ότι το κρούσμα είναι μεμονομένο και δεν αποτέλεσε εστία μόλυνσης.

Ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΒΕΡΟΙΑΣ (παίκτες, τεχνικό τιμ και μέλη της διοίκησης) που έχουν άμεση επαφή με το ποδοσφαιρικό τμήμα, όπως προβλέπεται από το υγειονομικό πρωτόκολλο, προχθές Τετάρτη το πρωί υποβλήθηκαν σε τεστ κορονοϊού που ήταν αρνητικά, δίχως όμως και να λυθεί εξ' ολοκλήρου το πρόβλημα που παρουσιάστηκε.

Παράλληλα βέβαια με το τεστ κορονοϊού, στο οποίο υποβλήθηκε ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα, σύμφωνα, επαναλαμβάνουμε με το υγειονομικό πρωτόκολλο, γίνεται απολύμανση των εγκαταστάσεων και των γραφείων της ΠΑΕ. Από τους χώρους που υποτίθεται πέρασε ο ποδοσφαιριστής που παρουσιάστηκε θετικός στον Covid-19.

Οι ποδοσφαιριστές λοιπόν της ΒΕΡΟΙΑΣ από την στιγμή που εντοπίστηκε το κρούσμα, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία που προβλέπεται από το υγειονομικό πρωτόκολλο, απέχουν από τις προπονήσεις, ενώ και τα φιλικά που είχαν προγραμματιστεί αναβλήθηκαν.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής