breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

• 24χρονη αγόραζε κρέπα και κόντεψε να σκοτωθεί από βαριοπούλα που έπεσε από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας

Τον απόλυτο τρόμο έζησε μια 24χρονη στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με αναφορές στη δημοφιλή σελίδα του Facebook «Θεσσαλονίκη – Τα Καλά, τα Στραβά και τα Ανάποδα», την ώρα που βρισκόταν σε κατάστημα εστίασης, κρεπερί συγκεκριμένα, και έφευγε από το σημείο, έπεσε μία βαριοπούλα από τον έκτο όροφο πολυκατοικίας και παραλίγο να πέσει πάνω της.

Η βαριοπούλα, μάλιστα, μετά την πτώση άρχισε να χτυπάει σε διάφορα σημεία, κάνοντας γκελ και προκαλώντας υλικές ζημιές σε κατάστημα με είδη σουβενίρ.

Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει στη σελίδα του Facebook την ανατριχιαστική στιγμή: «Βαριοπούλα βάρους πέντε κιλών έπεσε από τον έκτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Στυλιανού Γόνατα.

Παρ’ ολίγον θα θρηνούσαμε μια 24χρονη κοπέλα, η οποία αγόραζε κρέπα από κατάστημα ακριβώς στο σημείο πτώσης και για μερικά δευτερόλεπτα έφυγε από το ακριβές σημείο που έπεσε το βαρύ εργαλείο για να μπει εντός του καταστήματος, ώστε να πληρώσει.

Η βαριοπούλα μετά την αρχική της πτώση άρχισε να χτυπάει σε διάφορα σημεία κάνοντας γκελ, προκαλώντας υλικές ζημιές σε κατάστημα με είδη σουβενίρ. Από θαύμα εκείνη την ώρα δεν περνούσε κάποιος απο το σημείο και έτσι δεν είχαμε τραυματίες. Η τρελή πορεία της βαριοπούλας σταμάτησε, αφού χτύπησε σε άλλα τέσσερα σημεία, ένα μέτρο από το σημείο της αρχικής πτώσης.

Ο αλβανικής καταγωγής εργάτης έντρομος κατέβηκε και μάζεψε το παρά λίγο φονικό αντικείμενο και συνέχισε μετά από λίγη ωρα τις εργασίες του σαν να μην είχε συμβεί τίποτα! Τελικά κανείς δεν είναι ασφαλής όσο υπάρχουν απρόσεκτοι και μπαλκόνια».

*****

• Τη θεώρησαν «γυμνή» και την έδιωξαν από το γυμναστήριο!

Για σεξισμό κατηγορεί μια γυναίκα από το Τενεσί των ΗΠΑ τους υπεύθυνους του γυμναστηρίου της, καθώς όπως ισχυρίζεται της ζήτησαν να φύγει επειδή την θεώρησαν πολύ... γυμνή!

«Μου ζήτησαν να φύγω επειδή έδειχνα μερικά εκατοστά από τη μέση μου. Λίγα εκατοστά δέρμα φαινόταν μόνο» τονίζει η Julia Maren , στην ανάρτησή της στο Instagram.

«Διέκοψαν την άσκησή μου για να μου πουν να βγάλω τα ακουστικά μου, ώστε να μου πουν πως θα μπορούσαν να "μου φέρουν μια μπλούζα αν χρειαζόμουν μία" και πως θα έπρεπε να φορέσω μία αν ήθελα να συνεχίσω να κάνω τη γυμναστική μου» προσθέτει.

Μάλιστα, ανήρτησε φωτογραφία με τα ρούχα που φορούσε εκείνη την ημέρα, ενώ έκανε λόγο για σεξισμό ο οποίος θεωρεί ότι υπάρχει έντονα στις μέρες μας.

«Σας ευχαριστώ που αφιερώσατε χρόνο από τη μέρα σας για να με ενημερώσετε πως τα διπλά στάνταρντ και ο σεξισμός συνεχίζουν να υπάρχουν».

*****

• Τρώγοντας σοκολάτα και πίνοντας κόκα κόλα έφτασε 117 χρονών - Ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο

Δεν κατέστη δυνατόν να δει την οικογένειά της λόγω του κορονοΐού - και το γιόρτασε με ένα μπουκάλι κόκα-κόλα.

Ο λόγος για την 117 ετών Κάνε Τανάκα, τον γηραιότερο άνθρωπο στην γη, σύμφωνα με το βιβλιο Γκίνες τον περασμένο Μάρτιο που πέτυχε το ρεκόρ όλων της εποχών για την Ιαπωνία το περασμένο Σάββατο όταν έγινε 117 ετών και 261 ημερών.

Η ίδια, κατέρριψε το ρεκόρ μιας άλλης γυναίκας από την Ιαπωνία, της Νάμπι Τατζίμα που πέθανε τον Απρίλιο του 2018 σε ηλικία 117 ετών και 260 ημερών.

Η Τανάκα, όπως αναφέρει ο guardian, γιόρτασε το γεγονός με ένα μπουκάλι κόκα - κόλα - το αγαπημένο της ποτό - φορώντας ένα μπλουζάκι με τη φωτογραφία της, δώρο από την οικογένειά της.

Η ίδια δεν είναι η μόνη που έχει ζήσει πάνω από τα 100 στην Ιαπωνία. Τα επίσημα στοιχεία δείχνουν ότι οι άνω των 65 είναι από 36 εκατομμύρια ή το 28,7% του πληθυσμού. Οι άνω των 100 είναι πλέον 80.450, εκ των οποίων το 88% γυναίκες.

Το έβδομο από εννέα παιδιά, η Τανάκα γεννήθηκε στις 2 Ιανουαρίου του 1903 κι έζησε να δει πέντε Ιάπωνες αυτοκράτορες στο θρόνο.

Είναι το τρίτο γηραιότερο πρόσωπο όλων των εποχών, πίσω από τη Γαλλίδα Ζαν Καλμέντ, που πέθανε το 1997, στα 122 της, και την Αμερικανίδα Σάρα Κνάους, που πέθανε το 1999, στα 119 της.

*****

• Ο “Ρωμαίος” και η “Ιουλιέτα” τον καιρό του... κορονοϊού

Ο κορονοϊός δεν κατάφερε να σκοτώσει τον ρομαντισμό, ούτε τον έρωτα. Αυτό αποδεικνύει περίτρανα η ερωτική ιστορία δύο νέων στη Βερόνα, την πόλη του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας, που ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα εν μέσω καραντίνας όταν βγήκαν στα μπαλκόνια τους για να ακούσουν μία συναυλία… βιολιού.

Οι δυο τους ερωτεύτηκαν από... απόσταση και τώρα είναι έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο λόγος για τον 38χρονο Michele D'Alpaos και τη 40χρονη Paola Agnelli, που είδε ο ένας τον άλλο από μακριά. Και έτσι επικοινωνούσαν τις επόμενες 10 εβδομάδες της αυστηρής καραντίνας.

Το ζευγάρι επιβεβαίωσε στους «Times» την ευτυχή κατάληξη της απροσδόκητης γνωριμίας τους, λέγοντας πως σχεδιάζουν ήδη τον γάμο τους. Εννοείται στην ταράτσα της πολυκατοικίας του Michele.

Η Paola, δικηγόρος, είδε πρώτη τον Michele. Ήταν και οι δύο στις βεράντες τους για μια αυτοσχέδια συναυλία στη γειτονιά κατά το lockdown, την οποία θα έδινε η αδελφή εκείνης, που παίζει βιολί.

Ο Michele την αναζήτησε στο Instagram και οι δυο τους ξεκίνησαν το φλερτ μέχρι τις 3:00 τα ξημερώματα. Και μιας και υπήρχε αυστηρή καραντίνα, δεν μπορούσαν να βρεθούν από κοντά, επικοινωνώντας μόνο από το μπαλκόνι και το τηλέφωνο.

*****

• Κορονοϊός: viral ο Kρητικός που ντύθηκε “αστροναύτης” για να πάει για καφέ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με την αμφίεση ενός νεαρού, που υιοθέτησε τον... πλέον ασφαλή τρόπο για προστασία από τον κορονοϊό!

Έναν διαφορετικό τρόπο, να πάει για καφέ, επέλεξε ένας νεαρός από το Ηράκλειο της Κρήτης, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Με περίσσιο χιούμορ, ο Κρητικός βγήκε από το αυτοκίνητό του, στο κέντρο της Νέας Αλικαρνασσού, και αφού έβαλε μια λευκή στολή αστροναύτη, φόρεσε αντιασφυξιογόνο μάσκα και γάντια και επισκέφθηκε κατάστημα της περιοχής.

Όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε την έκπληξη των θαμώνων και των εργαζόμενων της καφετέριας, πολλοί από τους οποίους θέλησαν να φωτογραφηθούν μαζί του!

Ο ενθουσιασμός του κόσμου τον έκανε να μη σταματήσει εκεί... Αποφάσισε λοιπόν να μπει και σε άλλο κατάστημα, παραγγέλνοντας φαγητό! Οι αντιδράσεις και εκεί ήταν οι αναμενόμενες...


• Τη θεώρησαν «γυμνή» και την έδιωξαν από το γυμναστήριο!
• Τρώγοντας σοκολάτα και πίνοντας κόκα κόλα έφτασε 117 χρονών - Ο γηραιότερος άνθρωπος στο
• Ο “Ρωμαίος” και η “Ιουλιέτα” τον καιρό του... κορονοϊού
• Κορονοϊός: viral ο Kρητικός που ντύθηκε “αστροναύτης” για να πάει για καφέ

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής