breaking news Νέο

Πρεμιέρα στα φιλικά προετοιμασίας έκανε ο ΑΟΚ Βέροιας κόντρα στην εφηβική ομάδα του Ηρακλή

Πρεμιέρα στα φιλικά προετοιμασίας έκανε ο ΑΟΚ Βέροιας κόντρα στην εφηβική ομάδα του Ηρακλή

Η 17η Αυγούστου υπήρξε η ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας του ΑΟΚ Βέροιας (φωτό), εν όψει της νεας αγωνιστικής περιόδου, που θα τον βρει ξανά (για τρίτη φορά στην ιστορία του) στα... γνώριμα λημέρια της Γ’ Εθνικής, όπου και με την πάροδο ενος μήνα στο πρόγραμμα της προετοιμασίας μπήκαν και τα φιλικά παιχνίδια. Ειδικότερα, την περασμένη Κυριακή ο ΑΟΚ Βέροιας βρέθηκε στο ιστορικό γήπεδο “Ιβανώφειο” της Θεσσαλονίκης και τέθηκε αντίπαλος της εφηβικής ομάδας του ΗΡΑΚΛΗ, σ’ ένα παιχνίδι, ωστόσο, στο οποίο δεν κρατήθηκε σκορ, οπότε και δεν κατέστη δυνατό να γίνει γνωστό το ακριβές σκορ και αποτέλεσμα αυτής της φιλικής κόντρας.

«Κάναμε μια καλή εμφάνιση σ’ αυτό το πρώτο μας φιλικό παιχνίδι που εντάσσονταν στο πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας μας και μόνο προς το τέλος μπορώ να πω ότι η ομάδα φάνηκε κουρασμένη.

Συνεχίζουμε την προετοιμασία μας, μέχρι να ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις μας και πάντα, βέβαια, έχοντας να σκεφθούμε τον covid-19, που έχει γίνει εδώ και κάποιους μήνες καθοριστικός παράγοντας στην ζωή μας» ανέφερε την “ΗΜΕΡΗΣΙΑ” ο τεχνικός καθοδηγητής του ΑΟΚ Βέροιας, Γιώργος Τριχόπουλος, ο οποιος πέρα από το ότι δεν έχει να σκεφθεί την ύπαρξη κάποιου τραυματισμού παίκτη του, θα έχει την ευκαιρία να δει και να εξάγει νέα χρήσιμα συμπεράσματα για την ομάδα του, τιθέμενη αυτή αντίπαλος τούτη τη φορά του Άθλου Αλεξάνδρειας, την Κυριακή (27 Σεπτεμβρίου), στο κλειστό γήπεδο της Ν. Ιωνίας (Διαβατά) Θεσσαλονίκης. Και τούτο, για τον λόγο οτι το αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο που υπάρχει στην Ημαθία και τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν δεν επιτρέπουν την τέλεση αγώνων στο νομό μας.

 

Κύπελλο Ελλάδας: Νέα πρόκριση

Ολυμπιακού Β’

Ο Ολυμπιακός Β’ (Μελισσαράτος 18π.) συνέχισε την προέλαση του στο κύπελλο Ελλάδας, καθως έφθασε τις τέσσερις εκτός έδρας προκρισεις. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη νίκησε μέσα στον Υμηττό και τον Αμύντα (Κουκουνιάς 16π.). Ετσι, θα είναι ο εκπρόσωπος της Α2 στη β’ φάση του θεσμού, ο οποιος ξεκινάει το Σάββατο με τους αγώνες: Ολυμπιακός Β’ - Κολοσσός, Ιωνικός Νικαίας - Αρης, Λάρισα - Χαρ. Τρικούπης και ΠΑΟΚ - Πανιώνιος, αν και οι Νεοσμυρνιώτες είναι απίθανο να προλάβουν να φτιάξουν ομάδα.

 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

στην λίστα 100 του περιοδικού ΤΙΜΕ!

Νέα μεγάλη διάκριση για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος φέτος κατέκτησε ταυτόχρονα τον τίτλο του MVP και του “καλύτερου αμυντικού” του ΝΒΑ. Το περιοδικό ΤΙΜΕ τον συμπεριέλαβε στη λίστα των 100 ανθρώπων με την μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο για το 2020, δίπλα σε προσωπικότητες, όπως ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Μαϊκλ Τζόρνταν. Παρεμπιπτόντως και το ΤΙΜΕ έχει μεγάλη επιρροή, αφού διαθέτει 17,4 εκαταμμύρια Followers στο twitter. Στη λιστα αυτή συμπεριλαμβάνονται προσωπικότητες από διάφορους τομείς, όπως πολιτικοί, καλλιτέχνες, αθλητες (ακόμα και αστροναύτες και γενικά όσοι μπορούν να ασκήσουν επιδραση στον κόσμο.

Παρεμπιπτόντως, μέσα στην 100αδα βρίσκεται ο πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαϊς Μπολσονάρο, αλλά και η ηθοποιός Σελένε Γκόμεζ. Μάλιστα, στο κειμενο που αφορά στον Γιάννη υπογράφει ο θρύλος του ΝΒΑ Καριμ Αμπτούλ - Τζαμπάρ, κάνοντας ειδική μνεία στο ρόλο του Γιάννη στην απόφαση των Μπακς να μην κατέβουν στο Game 5 των play offs με τους Μάτζικ.

Επίσης, στέκεται σε χαρακτηριστικά του, όπως η αφοσίωση, συγκέντρωση, σπουδαία αθλητικά προσόντα και χάρη υπό πίεση.

 

του Παύλου Χρ. Τουτουντζίδη


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής