breaking news Νέο

Αρχές του 2018 θα καταβληθεί η συνδεδεμένη του 2017 στους τευτλοπαραγωγούς

Αρχές του 2018 θα καταβληθεί η συνδεδεμένη του 2017 στους τευτλοπαραγωγούς

Τη δυνατότητα δημιουργίας Ομάδας Παραγωγών εξετάζουν οι τευτλοπαραγωγοί, που θα πραγματοποιήσουν συνάντηση εργασίας την ερχόμενη Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου, στο Πλατύ.

Όσον αφορά τη συνδεδεμένη του 2017, αναμένεται να καταβληθεί στους παραγωγούς τεύτλων αρχές του επόμενου έτους, με βάση τον αριθμό στρεμμάτων που καλλιεργήθηκαν.

Στο μεταξύ, τα στοιχεία από την ΕΒΖ (αριθμό στρεμμάτων) της επόμενης καλλιεργητικής περιόδου περιμένει το ΥπΑΑΤ, για να ανακοινώσει το ύψος συνδεδεμένης ενίσχυσης του 2018 στους τευτλοπαραγωγούς, όπως ανέφερε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, την Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου. Τις δηλώσεις αυτές έκανε ο υπουργός στο περιθώριο της τελετής εγκαινίων των νέων εργαστηρίων της Σχολής Επιστημών Γεωπονίας και Δασολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, στην Ορεστιάδα.

«Ήδη ο πρωθυπουργός, χθες, δεσμεύτηκε για τη συνέχιση λειτουργίας της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης. Εμείς από τη δική μας πλευρά κάνουμε όλες τις κινήσεις, για να διασφαλίσουμε το μέγιστο ποσό της ενισχυμένης ενίσχυσης για τον κλάδο της τευτλοκαλλιέργειας», συμπλήρωσε ο υπουργός.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής