breaking news Νέο

Ξαναμπαίνει στην δράση...

Ξαναμπαίνει στην δράση...

Ο Κώστας Τούτσης (φωτό) δεν είχε κανέναν λόγο να τον διακατέχουν αρνητικά συναισθήματα από την εξέλιξη που είχε η αναμέτρηση του Φιλίππου με την ομάδα της Δράμας στο “άντρο” της τελευταίας και το αρνητικό αποτέλεσμα που βγήκε στο τέλος.

Αλλά, όπως επεσήμανε στην “ΗΜΕΡΗΣΙΑ”, «νομίζω ότι σε γενικές γραμμές δεν πήγαμε άσχημα. Συνετέλεσε, βέβαια, σ’ αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα για την ομάδα μας το ότι στην πρεμιερα του πρωταθλήματος δεν αγωνισθήκαμε απέναντι στην ΑΕΣΧ Πυλαίας. Παιχνίδι πιστεύω το οποίο θα μας έδινε το κάτι παραπάνω να βγάλουμε στην απόδοσή μας στο ματς του περασμένου Σαββάτου, πλην όμως δεν θέλω σε καμμιά περίπτωση να το επικαλεστώ ως δικαιολογία για την ήττα μας. Αλλά απλά να το επισημάνω».

 

Οκταήμερο... απαιτήσεων!

Πλεον ο αγώνας με την Bianco Monte Δράμα ‘86 έχει μπει στο συρτάρι της... λήθης και αυτό που προέχει τώρα για τους “ερυθρόλευκους” της Βέροιας είναι τα τρία ματς στη σειρά που έχουν να βγάλουν σε διάστημα μόλις οκτώ ημερών, αρχής γενομένης από το σημερινό εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής με την ΑΕΣΧ Πυλαίας εντός έδρας, στη συνέχεια ο αγώνας του Σαββάτου με τον Ζαφειράκη Νάουσας στο Φιλίππειο στην πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση της Ημαθίας και μετέπειτα το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Φαίακα Κέρκυρας, την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου.

«Είναι τρία παιχνίδια στη σειρά τα οποία και θα πρέπει να βγουν μεσα σε διάστημα μόλις 8 ημερών, τα οποία και καθιστούν ασφαλώς δύσκολο το έργο μας, μπροστά στην επιδίωξη μας να έχουμε βαθμολογικά οφέλη από αυτά. Παρ’ όλα αυτά, θα κάνουμε μια προσπάθεια και βήμα - βήμα πιστεύω να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του κάθε παιχνιδιού».

 

Νοκ αουτ ο Αγκοβιτς!

Η προετοιμασία του Φιλίππου για τον σημερινό αγώνα με την ΑΕΣΧ Πυλαίας (Φιλίππειο, 18.00) ξεκίνησε τη Δευτέρα, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει προπόνηση και συν τοις άλλοις βίντεο, μεσω του οποίου οι παίκτες του ιστορικού συλλόγου της Βέροιας παρακολούθησαν τον αγώνα της ΑΕΣΧ Πυλαίας με τον ΠΑΟΚ (21-28) που δόθηκε το περασμένο Σάββατο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της χάντμπολ πρεμιέρ.

Χθες οι “ερυθρόλευκοι” έδωσαν συνέχεια στην προετοιμασία τους με δύο προπονησεις που πραγματοποιήθηκαν πρωί και απόγευμα.

Ωστόσο, η πρωινή προπόνηση έκρυβε μία δυσάρεστη έκπληξη, καθώς υπέστη διάστραμμα ο Αγκοβιτς. Ο Μαυροβούνιος περιφερειακός σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, θα χρειασθεί να απουσιάσει για ένα 10ημερο τουλάχιστον υποβαλλόμενος σε αποθεραπεία. Κάτι που σημαίνει πως θα απουσιάσει και από τα τρία στη σειρά ματς που αναφέρθηκαν πιο πάνω και αναντίρρητα ο τραυματισμός του δημιουργεί έναν προβληματισμό, τι στιγμή που η ομάδα της Βέροιας θα στερηθεί των πολύτιμων υπηρεσιών του, σε μια θέση που κρίνεται δύναμη πυρός.

Η προετοιμασία του Φιλίππου για το ματς με την ΑΕΣΧ Πυλαίας ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα στο Φιλίππειο, με το βάρος στην προπόνηση να πέφτει στο κομματι της τακτικής.

 

Ζωντανή μετάδοση του αγώνα

Τέλος, να θυμίσουμε ότι το αποψινό παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από την ERT SPORTS, ενω στα άλλα ματς της ημέρας (1η αγωνιστική) είχαν σημειωθεί τα εξης αποτελέσματα: ΑΣΕ Δούκα - Διομηδης Άργους 22-29, ΠΑΟΚ - Αερωπός Εδεσσας 27-23, Φαίακας Κερκυρας - Bianco Monte Δράμα 19-22, ΗC Σαλαμίνα - Αρης Νικαίς 19-27, ΑΕΚ - Ολυμπιακός ΣΦΠ/Ομιλος Ξινή 31-22

 

Από τον Παύλο Χρ. Τουτουντζίδη


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής