breaking news Νέο

ΒΕΡΟΙΑ: Σήμερα φιλικό με την ΑΕΠ Κοζάνης

ΒΕΡΟΙΑ: Σήμερα φιλικό με την ΑΕΠ Κοζάνης

Με καθημερινές προπονήσεις και πολλά φιλικά συνεχίζεται η προετοιμασία της ΒΕΡΟΙΑΣ στο Αθλητικό Κέντρο του Ταγαροχωρίου. Στόχος οι ποδοσφαιριστές να αποκτήσουν αρχικά ρυθμό, έτσι ώστε να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στο πρωτάθλημα που κανείς βέβαια ακόμη δεν μπορεί να προβλέψει πότε θα κάνει πρεμιέρα και με ποιές ομάδες θα διεξαχθεί.

Το θέμα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών έχει μπει στο περιθώριο από τις ομάδες της Football League, που πλέον επικεντρώνουν την ενέργειά τους στην καλύτερη στελέχωση του ρόστερ τους και την προετοιμασία, εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος, που επαναλαμβάνουμε, κανείς δεν γνωρίζει με ποιόν τρόπο και πότε θα ξεκινήσει.

Η ΒΕΡΟΙΑ που έχει πραγματοποιήσει, όσο ακόμη βρισκόταν σε εκκρεμότητα το θέμα της αναδιάρθρωσης, ορισμένες εντυπωσιακές, για την κατηγορία, μεταγραφικές κινήσεις, ετοιμάζεται για ένα νέο μεταγραφικό ντεμαράζ, όχι βέβαια το ίδιο εντυπωσιακό, όσο το πρώτο στο οποίο απέκτησε ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής, σίγουρα όμως το ίδιο χρήσιμο, αφού οι παίκτες που θα αποκτηθούν θα δώσουν λύσεις σε αγωνιστικά προβλήματα που θα παρουσιαστούν κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος.

 

Πέντε φιλικά σε 17 ημέρες

Τις επόμενες δυόμιση περίπου εβδομαδες, η ΒΕΡΟΙΑ έχει προγραμματίσει έξι (6) φιλικά από τα οποία τα τέσσερα (4) με αντιπάλους ομάδες τις οποίες θα βρει στον δρόμο της και στο πρωτάθλημα, μία τον ΠΑΣ Γιάννινα από την Super League και τα Τρίκαλα που προβιβάστηκαν στην Super League 2.

Συγκεκριμένα η ΒΕΡΟΙΑ μέχρι τις 17 Οκτωβρίου που έχει ανακοινώσει τους αγώνες που θα δώσει παίζει:

Σήμερα Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο του Ταγαροχωρίου φιλοξενεί την νεοφώτιστη στη Football League A.Ε.Π. Κοζάνης.

Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Στάδιο θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Βόλου.

Την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου, με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος της Super League, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής, επίσης στο Δημοτικό Στάδιο υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Στάδιο της Κατερίνης παίζει με τον νεοφώτιστο στην Football League Πιερικό και

Το Σάββατο 17 Οκτωβρίου επιστρέφει στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας με αντίπαλο τα Τρίκαλα που προβιβάστηκαν στην Super League 2.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής