breaking news Νέο

Football League : Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΒΕΡΟΙΑΣ

Football League : Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΒΕΡΟΙΑΣ

Την απόκτηση του Άγγελου Οικονόμου ανακοίνωσε την περασμένη Τετάρτη η ΒΕΡΟΙΑ. Πρόκειται για έναν 25χρονο Βορειοελλαδίτη ποδοσφαιριστή με Γερμανικές όμως ποδοσφαιρικές ρίζες, αφού γαλουχήθηκε στις Ακαδημίες της Μπάγερν Μονάχου.

Μάλιστα διετέλεσε και αρχηγός της Κ-19 της Μπάγερν.

Ο Οικονόμου κατάγεται από την Κατερίνη, γεννήθηκε όμως στη Θεσσαλονίκη στις 23 Αυγούστου του 1995. Πριν ένα περίπου μήνα δηλαδή έχει κλείσει τα 25 του χρόνια.

Τον Ιούλιο του 2012 ο Οικονόμου εντάχθηκε στην Κ-17 της Μπάγερν με την οποία συμμετείχε στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Μπουντεσλίκα, ενώ την επόμενη περίοδο 2014-2015 προβιβάστηκε στην Κ-19 της Γερμανικής μόνιμης πρωταθλήτριας στην οποία όπως ήδη αναφέραμε υπήρξε και ένας από τους αρχηγούς της.

Τον Ιούλιο του 2016 ανέβηκε στην δεύτερη ομάδα της Μπάγερν, ενώ παράλληλα για ένα διάστημα έκανε προπονήσεις με την πρώτη.

Στην δεύτερη ομάδα της Μπάγερν δεν έμεινε για πολύ και μετακόμισε στο Βάλτορφ του Μάνχαϊμ που αγωνίζονταν στο δεύτερο τη τάξει Γερμανικό πρωτάθλημα. Όμως ούτε στην ομάδα του Βάλτορφ έμεινε για μεγάλο διάστημα, αφού ένα περίπου χρόνο αργότερα μετακόμισε 100 περίπου χιλιόμετρα πιο βόρεια στη Στουτγκάρδη, για να ενταχθεί στην δεύτερη ομάδα και να συμμετάσχει στο αντίστοιχο Γερμανικό πρωτάθλημα.

Τον Νοέμβριο του 2019 αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα και εντάχθηκε στον ΟΦΗ με τον οποίο έγραψε 4 συμμετοχές, όλες από τον πάγκο (αλλαγή) στην Super League και συγκεκριμένα με τον Αρη (ντεμπούτο στην Super League), τον Ολυμπιακό, τον Παναιτωλικό και τον ΠΑΟΚ. Συνολικά ο Οικονόμου έγραψε 56 λεπτά συμμετοχής με την φανέλα της ομάδας του ΟΦΗ.

Στάθηκε άτυχος όμως αφού λίγο πριν ολοκληρωθεί η σεζόν είχε έναν σοβαρό τραυματισμό, κάτι που τον ανάγκασε να αποχαιρετίσει την ομάδα της Κρήτης.

Ο επόμενος ποδοσφαιρικός σταθμός του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της ΒΕΡΟΙΑΣ ήταν η Δόξα Δράμας και το πρωτάθλημα της Super League 2. Από την οποία όμως αποχώρισε μετά από 6 μήνες, για να επιστρέψει στην Κρήτη αυτή τη φορά για λογαριασμό του Πλατανιά, στον οποίο έμεινε επίσης 6 μήνες εξαιτίας των γνωστών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ομάδα των Χανίων και τα οποία την ανάγκασαν να μην δηλώσει συμμετοχή στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Έτσι ελεύθερος ο Άγγελος Οικονόμου συμφώνησε με την διοίκηση της ΒΕΡΟΙΑΣ στην οποία θα αγωνίζεται τα επόμενα δύο χρόνια.

Το μεταγραφικό απόκτημα της ΒΕΡΟΙΑΣ έχει χρηστεί διεθνής τόσο με την Εθνική Κ-17, όσο και με την Κ-19 της Ελλάδος με τις οποίες μετράει 4 συμμετοχές (2 στην Κ-17 και 2 στην Κ-19).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής