breaking news Νέο

Μετά μας φταίει η Γερμανία και οι ΗΠΑ, που κρατούν πολιτική Πόντιου Πιλάτου στην επιθετικότητα της Τουρκίας!

Μετά μας φταίει η Γερμανία και οι ΗΠΑ, που κρατούν πολιτική Πόντιου Πιλάτου στην επιθετικότητα της Τουρκίας!

Μνημείο εθνικής αφέλειας η ανακοίνωση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών για την επίθεση του, υποστηριζόμενου με άνδρες, όπλα και αεροπλάνα από την Τουρκία, Αζερμπαϊτζάν, στην Αρμενία και τον αρμενικό θύλακα του Ναγκόρνο Καραμπάχ, που κατοικείται σε ποσοστό 95% από Αρμένιους και παραδόθηκε από το...Στάλιν, την εποχή της Σοβιετικής Ένωσης, στους Αζέρους, όπως αντίστοιχα έκανε ο Χρουτσώφ με την Κριμαία, που ο πληθυσμός της είναι συντριπτικά ρωσικός! 

«Παρακολουθούμε με ιδιαίτερη ανησυχία την κλιμάκωση της έντασης στην περιοχή του Ναγκόρνο-Καραμπάχ, που προκάλεσε και θύματα μεταξύ αμάχων. Καλούμε όλα τα μέρη να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση, να προβούν σε άμεση παύση των εχθροπραξιών και να επιστρέψουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων στο πλαίσιο της Ομάδας Μινσκ», αναφέρει η ανακοίνωση, που προφανώς είχε την έγκριση του κ. Δένδια. Ο θύτης δηλαδή εξισώνεται με το θύμα. Ό,τι κάνουν Γερμανοί και Αμερικανοί με την Τουρκία και εμάς!

«Η Αρμενική Εθνική Επιτροπή εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για την ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας, η οποία αγνοεί το γεγονός ότι επιτιθέμενη πλευρά είναι το Αζερμπαϊτζάν και απλώς καλεί τα μέρη να δείξουν αυτοσυγκράτηση. Ειλικρινά περιμέναμε μια πιο σθεναρή στάση από την Ελληνική Κυβέρνηση. Ας θυμηθούμε την πολύ πρόσφατη γενναία στάση του Υπουργείου Εξωτερικών της Αρμενίας που στάθηκε αλληλέγγυα και έτοιμη να συνδράμει στην Ελλάδα στο ζήτημα της τουρκικής επιθετικότητας στο Αιγαίο. Κρίμα ...», αναφέρουν οι, πολυπληθείς Αρμένιοι, που ζουν στη χώρα μας. Τους οποίους συμπαρίσταται, χωρίς λογικές Ποντίου Πιλάτου, ολόκληρος ο ελληνικός λαός.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής