breaking news Νέο

Σε καλό σημείο η προετοιμασία του ΓΑΣ “Μελίκη”

Σε καλό σημείο η προετοιμασία του ΓΑΣ “Μελίκη”

Ένα ακόμα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα παιχνίδι έδωσε ο ΓΑΣ “Μελίκη”, την Τετάρτη το απόγευμα στο γήπεδό του, το οποίο και εντασσόταν στο πρόγραμμα της προετοιμασίας του, εν οψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

«Και από αυτό το φιλικό ματς βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα. Η ομάδα έδειξε οτι βρίσκεται σε καλό σημείο. Παίξαμε καλή άμυνα, ενω στην επίθεση βγήκαν οι συνεργασίες μας. Η ομάδα σ’ αυτό το φιλικό, στο οποίο και κατα βάση δόθηκε χρόνος σε νεαρούς παίκτες έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό βαθμό ετοιμότητας» ανέφερε στην “ΗΜΕΡΗΣΙΑ” ο τεχνικός των “κιτρινομπλέ” Δάνης Ασλανίδης, ο οποίος και επιθυμεί η ομάδα του την Κυριακή να βρεθεί αντίπαλος του ΓΑΣ “Αλεξάνδρεια” σε φιλικό επίπεδο, ενω την επόμενη εβδομάδα έχει προγραμματισθεί να δοθεί και μία φιλική συνάντηση με τον Αιγινιακό εκτός έδρας.

 

Η περίπτωση του Δημήτρη Λαπατούρα

Πλην του Δημήτρη Λαπατούρα, ο Δάνης Ασλανίδης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στην προετοιμασία, που από χθες έχει μπει στην τελική της ευθεία εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, κάτι που κρίνεται πολύ σημαντικό. Σ’ οτι αφορά, πάντως, τον Δημήτρη Λαπατούρα, ο τελευταίος συνεχίζει και εκτελεί κατά γράμμα το πρόγραμμα αποθεραπείας που του δίνει ο χειρουργός κ. Ελευθερόπουλος. Θυμίζουμε οτι ο κ. Ελευθερόπουλος υπήρξε αυτός που χειρούργησε τον παίκτη, το γόνατο του οποίου στην κυριολεξία είχε διαλυθεί και αποκαταστάθηκε μετά από επέμβαση που κράτησε 8 ώρες (!), με αποτέλεσμα ο Δημήτρης Λαπατούρας την επομένη να περπατήσει (!). Και ακολούθως μετά από ένα διάστημα  να προπονείται με ατομικό πρόγραμμα, παιρνοντας τώρα μέρος στις προπονήσεις της παιδικής ομάδας του συλλόγου. Με την ευκαιρία ο ΓΑΣ “Μελίκη” αισθάνεται την υποχρέωση και πάλι, μεσω της “Η”, να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του στο πρόσωπο του κ. Ελευθερόπουλου, για τον τρόπο που αντιμετώπισε τον τραυματισμό που υπέστη ο Δημήτρης Λαπατούρας, εκτιμώντας την επιστημονική ιδιότητά του αλλά και τον ανθρώπινο χαρακτήρα του.

 

Του Παύλου Χρ. Τουτουντζίδη


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής