breaking news Νέο

Football League : Ξεκαθαρίζει η κατάσταση

Football League : Ξεκαθαρίζει η κατάσταση

Το πρώτο τεστ με αξιόπιστο αντίπαλο, ομάδα την οποία θα βρει απέναντί της και στο πρωτάθλημα, την ΑΕΠ Κοζάνης αποδείχθηκε θετικό, όχι βέβαια επειδή κέρδισε με καθαρό σκορ (2-0), αλλά λόγω της αγωνιστικής εικόνας που παρουσίασε κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.

Η ΒΕΡΟΙΑ λοιπόν την περασμένη Τετάρτη στο γήπεδο του Ταγαροχωρίου στο πιο αξιόπιστο μέχρι στιγμής φιλικό παιχνίδι της, έδειξε ότι βαδίζει σε καλό δρόμο, ενώ με ενδιαφέρον αναμένονται και οι επόμενες προσθήκες στο ρόστερ της.

Εν τω μεταξύ αύριο Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο ακολουθεί ένα ακόμη φιλικό και αυτό με αντίπαλο της ίδιας κατηγορίας τον Ολυμπιακό Βόλου, από το οποίο ο Καβαλιώτης τεχνικός της ο Παύλος Δερμιτζάκης θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

Όσον αφορά το πρωτάθλημα και τον τρόπο με τον οποίο θα διεξαχθεί όπως έγινε γνωστό στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη, οι εκπρόσωποι των ομάδων της Football League ενημερώθηκαν ότι οριστικές αποφάσεις θα παρθούν μετά την εκδίκαση της προσφυγής της Νίκης Βόλου σχετικά με τον προβιβασμό του Διαγόρα και της Ιεράπετρας στη θέση του Πανιωνίου και του Πλατανιά που όπως είναι γνωστό δεν δήλωσαν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Όπως όμως έγινε γνωστό η Λίγκα όχι μόνο συμφωνεί με την άνοδο των δύο ΠΑΕ του Διαγόρα και της Ιεράπετρας, αλλά και τις εύχεται καλή πορεία.

Η προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο της Νίκης Βόλου, επαναλαμβάνουμε για την άνοδο του Διαγόρα και της Ιεράπετρας, αναμένεται να εκδικαστεί την επόμενη εβδομάδα και εφόσον δεν υπάρξουν νέα προβλήματα το επόμενο δεκαήμερο θα γίνει γνωστός ο τρόπος που θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα της Football League και θα ακολουθήσει η κλήρωση.

Το πιο πιθανό πάντως είναι το πρωτάθλημα της Football League να διεξαχθεί σε δύο ομίλους δεδομένου ότι ο αριθμός των ομάδων που θα συμπεριληφθούν σ' αυτό δεν επιτρέπει την διεξαγωγή σε έναν όμιλο.

Μετά το τέλος της τηλεδιάσκεψης συντάχθηκε επιστολή, που εστάλη στον υπουργό Επικρατείας κ. Γεραπετρίτη και στον εκπρόσωπο της Κυβέρνησης κ. Πέτσα για άμεση συνάντηση μαζί τους. Και όπως γίνεται αντιληπτό το αίτημα που θα υποβληθεί στους δύο αξιωματούχους της κυβέρνησης είναι το τηλεοπτικό συμβόλαιο που ζητούν οι ομάδες της SL2 και της FL από την ΕΡΤ.

Εν τω μεταξύ την προηγούμενη της τηλεδιάσκεψης στην Football League, την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση της ομάδας εργασίας που έχει δημιουργηθεί με εκπροσώπους της SL2, της FL, της ΕΠΟ και του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. Σκοπός της συνάντησης αυτής ήταν η σύνταξη ως το τέλος του Οκτωβρίου, αναλυτικού σχεδίου για την ανασυγκρότηση των πρωταθλημάτων της Super League 2 και της Football League, με πλαίσιο άμεσων και μεσοπρόθεσμων προβλέψεων λειτουργίας τους, όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται, καθώς και χρονοδιάγραμμα υλοποίησης τους.

Στο σχέδιο θα περιλαμβάνονται όλες οι προϋποθέσεις και τα κριτήρια βιωσιμότητας των δύο κατηγοριών, για να καταστεί υγιής η δομή τους.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής