breaking news Νέο

ΕΠΣ Ημαθίας : Επιστροφή σε αγωνιστική δράση

ΕΠΣ Ημαθίας : Επιστροφή σε αγωνιστική δράση

Αύριο Σάββατο επιστρέφουν οι ερασιτεχνικές ομάδες της Ημαθίας σε αγωνιστική δράση με την διεξαγωγή της πρώτης αγωνιστικής του Κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων της περιοχής μας.

Το επόμενο διήμερο λοιπόν, Σάββατο και Κυριακή το ενδιαφέρον των φιλάθλων της Ημαθίας θα επικεντρωθεί και πάλι στα ερασιτεχνικά γήπεδα, στα οποία 38 ομάδες (3 από την Γ' Εθνική, 13 από την Α' και 22 από την Β' κατηγορία) θα δώσουν τα πρώτα φετινά επίσημα διαπιστευτήριά τους.

Η Νάουσα που λόγω διοικητικών ανακατατάξεων ξεκίνησε καθυστερημένα τον φετινό σχεδιασμό της έδωσε μόλις ένα φιλικό, ενώ σήμερα Παρασκευή 2 Οκτωβρίου έχει προγραμματίσει αγιασμό για τη νέα χρονιά.

Εκτός από τα νέα πρόσωπα του Δ.Σ., η ιστορική ομάδα προχώρησε και σε αλλαγή της προπονητικής της ομάδας, επικεφαλής της οποίας είναι ένας πρώην παίκτης της ο Μέρκος Καραλιόπουλος, που έγραψε την δική του ιστορία σαν παίκτης και που καλείται πλέον να την υπηρετήσει με την ίδια προσήλωση και επιτυχία και από την θέση του προπονητή.

Όσον αφορά το ρόστερ της νέας περιόδου, υπάρχουν επίσης σημαντικές αλλαγές, καθώς αποχώρησαν ποδοσφαιριστές που θεωρούντο και ήταν βασικοί και στην θέση τους ήρθαν άλλοι, κυρίως από τους δύο συμπολίτες της. Τον Αχιλλέα και τον Ολυμπιακό, που τη νέα περίοδο θα αγωνίζονται στην Β' κατηγορία.

Συγκεκριμένα από το περσινό ρόστερ της Νάουσας αποχώρησαν οι: Σοφιανίδης (μετακόμισε στην Αγία Μαρίνα), Λούρης (πήγε στον Αστέρα Τριποτάμου), Κωστογλίδης (μεταγράφηκε στην Νίκη Αγκαθιάς), Γατουρτζίδης (λόγω σπουδών δανεικός σε ομάδα του Βόλου(.

Στην αντίπερα όχθη απέκτησε τους: Βλαχοδήμος, Σάκκος, Δημητρίου, Τουμαράς, Τασιώνας, Κελεσίδης, Τέγος (από τον Αχιλλέα Νάουσας, Καραμπινέση (από Ολυμπιακό Νάουσας) και Φραγγή από την Χαρίεσσα.

Από το περσινό έμψυχο υλικό συνεχίζουν οι: Στεφανόπουλος, Περηφανόπουλος, Ντέλλας, Αργυρίου, Πίτος, Κλεφτούρης, Γιαμαλίδης, Πανάγος, Νίρλας, Παντζαρτζίδης, Σαρακατσάνος, Μπιγγάνος και Κερμανίδης.

Τρεις προσθήκες τελευταία έκανε στο ρόστερ της νέας περιόδου και ο Φίλιππος Μελίκης. Πρόκειται για τον Κίρτσογλου που την περσινή περιόδο αγωνίζονταν στον Αγρ. Αστέρα Πλατέος, τον Γιώργο Παράσχο, που είχε δοθεί δανεικός στην Δόξα Κυψέλης και επιστρέφει στην Μελίκη και τον 16χρονο Σίγγουνα που αποκτήθηκε από τα τμήματα υποδομής της ΒΕΡΟΙΑΣ.

Ο Αστέρας Τριποτάμου, από τον οποίο απεχώρησε ο Κώστας Ντέλλας που είχε αποκτηθεί πριν δύο μόλις μήνες για να επιστρέψει στη Νάουσα απέκτησε τον Παπουλίδη και τον τερματοφύλακα Φλώρο από τον Μ. Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας και τον Τσίλη από τα τμήματα υποδομής της Βέροιας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής