breaking news Νέο

Έργα του Βαρλάμη θα συνδέσουν την Tέχνη με την Αγορά της Βέροιας!

Έργα του Βαρλάμη θα συνδέσουν την Tέχνη με την Αγορά της Βέροιας!

Από την πρώτη Νοεμβρίου μέχρι και το τέλος του μήνα, πάνω από 200 εμπορικά καταστήματα της Βέροιας θα φιλοξενήσουν στις βιτρίνες έργα του σπουδαίου Βεροιώτη καλλιτέχνη Μάκη Βαρλάμη για το μεγάλο συνθέτη και καλό του φίλο, Μίκη Θεοδωράκη. Μάλιστα σε επιλεγμένα σημεία θα προβάλλονται οπτικές απεικονίσεις του Βαρλάμη για τη συμφωνία «Κατά Σαδδουκαίων».

Η πρωτότυπη αυτή ιδέα, που αγκαλιάστηκε θερμά από όλους τους φορείς της πόλης, αλλά και από το υπουργείο Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας-Θράκης), που την έθεσε από την αιγίδα του, δένει δυναμικά την Τέχνη και την Αγορά.

Μαγικά χρώματα και συγκινητικοί ήχοι πρόκειται να κάνουν τη Βέροια τον πλέον ελκυστικό προορισμό, καθώς αποδεικνύουν ότι ακόμα και σε δύσκολες περιόδους, όπως αυτή της πανδημίας του κορωνοϊού που διανύουμε, όταν ενώνονται δυνάμεις και υπάρχουν όμορφες ιδέες, πόλεις της επαρχίας μπορούν να ξεχωρίσουν και να αναδείξουν τις ομορφιές τους.

Έτσι οι πολίτες της Βέροιας αλλά και της ευρύτερης Ημαθίας για όλον το Νοέμβριο, θα συνδυάζουν τη βόλτα τους στα μαγαζιά με ένα μοναδικό πολιτιστικό γεγονός!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής