breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Τελικά γαλάζιες νοικοκυρές, σύντροφοι Ρέιντζερς και Κένταυροι, ό,τι πιάνει ο Κούλης...ρημάδια γίνεται!

 

Τι είναι αυτό το πράγμα; Αυτός δεν παίζεται με τίποτε. Με το που έφυγε ο Μιχαλάκης ο Πομπέο από την Κρήτη και πριν προλάβει να χωνέψει στο αεροπλάνο τη σκορδαλιά, τα ντολμαδάκια και τα τζατζίκια της Ντόρας, τα κριθαροκούλουρα και τις τσικουδιές, τσαααακ, βγήκε θετικός στον κορωνοϊό ο Ντόναλντ και η Μελάνια.

 

«Παρακαλώ κύριε υπουργέ να μεταφέρετε στο φίλο πρόεδρο των ΗΠΑ τις ευχές μου για υγεία και μακροημέρευση», είπε ο Κυριάκος, κλείνοντας την πόρτα του αεροπλάνου του Πομπέο, αφού φυσικά πρώτα είχε απολυμάνει χέρια, πόδια και μάσκες με κηραλοιφή Βελόπουλου (μιλάμε και η πρώτη δια πάσαν νόσον και μ@λ@κι@ν) και αμέσως η Μελάνια άρχισε να βήχει.

 

Χαμός στην ασφάλεια του προεδρικού ζεύγους, κατέφτασαν αμέσως γιατροί, ινδιάνοι μάγοι, γιόγκις, ξεματιάστρες από τα βάθη της ζούγκλας του Περού, αλλά τίποτε.

 

Τον τσίμπησαν τον κορωνοϊό. Και δεν είναι μόνο αυτό. Τον έβγαλαν τον αρχηγό ως άτομο υψηλού κινδύνου, λόγω ηλικίας και παχυσαρκίας. Ρε σεις, έχετε δει πραγματικό χοντρό; Ο Ντόναλντ μπροστά του είναι σαν παιδί από τη Μπιάφρα.  Ο Τραμπ δεν είναι χοντρός ρε, απλά δεν είναι δυο μέτρα και δέκα εκατοστά ψηλός. 

 

Τώρα σε άλλα επίπεδα ως 74χρονος δεν ξέρουμε τι κάνει και δεν μας ενδιαφέρει. Πάντως για να έχει μια τέτοια ημίθεα στο κρεβάτι του, που θα ζήλευε και ο τελευταίος κομμουνιστής κουβανέζος λιγούρης, άλλα καταλαβαίνουμε. 

 

Άντε τώρα να ετοιμάσει ο Κούλης καμιά καλάθα με ρακόμελο  και γίδινο γιαούρτι από τον Ψηλορείτη, να τα στείλει πεσκέσι στο Ντόναλντ, για να γιάνει. 

 

Δεν τη βλέπω καλά την προεδράρα. Ακολουθούν γρίπες πτηνών, χοίρων, βοδιών και όλου του ζωικού βασιλείου. 

 

Και αν συνέλθει από αυτά, έπονται σεισμοί, λοιμοί, λιμοί και καταποντισμοί για την «ανώτερη» λευκή φυλή. 

 

Μαζί και ο εκλογικός καταποντισμός του αρχηγού και η εκλογή του άλλου γεροντοπαλίκαρου αντιπάλου του, του Τζο Μπάιντεν. 

 

Να εύχεται ο 78χρονος Μπάιντεν, να μη του στείλει συγχαρητήριο τηλεγράφημα ο Κυριάκος στις 3 Νοέμβρη. Θα πάθει ό,τι έπαθε και ο Καραμανλής το 2000, που στις 12 παρά τέταρτο ήταν πρωθυπουργός και μετά τα μεσάνυχτα, όταν βγήκαν τα φαντάσματα και ευχήθηκε ο σχωρεμένος ο Κωνσταντίνος τα καλορίζικα, τους μπαστακώθηκε ο Σημίτης.

 

Ως τότε, so long gays!


Ντόναλντ Τραμπ-σύζυγος
απολύμανση
Τραμπ
Τραμπ-Μπάιντεν

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής