breaking news Νέο

Συγκινησιακή φόρτιση...

  • Συγκινησιακή φόρτιση...
  • Συγκινησιακή φόρτιση...

Δεν ήταν μόνο ο Χρήστος Μπλατσιώτης, που ήταν αρκετά φορτισμένος ως πρώτος προπονητής στη θέση του αδόκητου χαμού του Δημήτρη Γκίμα στο νικηφόρο ματς της πρεμιέρας με τον Κόροϊβο (79-54), αλλά και ο προπονητής της ομάδας της Αμαλιάδας, Κώστας Δελέγκος, που δεν έκρυψε την συγκίνηση του για την απώλεια του “Τζίμη”, στις δηλωσεις που έκαναν αμφότεροι οι προπονητές μετά το τέλος της 40λεπτης κόντρας των ομάδων τους.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Φιλίππου για την νίκη της. Ήταν πέρα για πέρα δίκαιη».  ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Πριν μιλήσω για το αγωνιστικό κομμάτι της συνάντησης, θα ήθελα να πω συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια του Φιλίππου Βέροιας για τον χαμό του Δημήτρη Γκίμα, έστω και ετεροχρονισμένα. Μια μεγάλη απώλεια, όχι μόνο για την οικογένεια του Φιλίππου, αλλά για όλο το ελληνικό μπάσκετ και σας αξίζουν συγχαρητήρια που συνεχίζετε να είστε εδώ κώουτς, το συνεχίζετε. Μπορεί να μην είναι η φυσική του παρουσία εδώ, αλλά είναι κάπου ψηλά και να ξέρετε ότι είναι πολύ περήφανος για εσας και για την προσπάθεια που κάνετε». Με τον Χρήστο Μπλατσιώτη να σημειώνει: «Μας επηρέασε πάρα πολύ ο χαμός του Δημήτρη Γκίμα.Παρ’ όλα αυτά είχαμε μία πολύ μεγάλη συσπείρωση και μπορέσαμε να στήσουμε την ομάδα ξανά».

 

Στροφή σε Πανερυθραϊκό

Πλεον ο Χρήστος Μπλατσιώτης και οι παίκτες του έχουν αποφορτισθεί από το συγκινησιακό κλίμα του αγώνα της πρεμιέρας χωρίς την παρουσία του Δημήτρη Γκίμα (ο οποίος σημειωτέον κατείχε ένα αξεπέραστο ρεκορ ως προπονητής για 21 συναπτά έτη στον “ερυθρόλευκο” πάγκο με τον Χρήστο Μπλατσιώτη το... alter ego του!) και στρέφουν την προσοχή τους στο ματς που ακολουθεί με τον Πανερυθραϊκό εκτός έδρας.

«Είναι μια ομάδα, που σύμφωνα με τις μεταγραφές ονομάτων της κατηγορίας που έχει κάνει, θεωρείται φαβορί για την άνοδο στην Basket League. Εμείς συλλέγουμε πληροφορίες για τον προσεχή αντίπαλο μας, του οποίου ακόμα έχουμε το DVD του αγώνα με το Αγρίνιο στην πρεμιέρα, όπου και κέρδισε.

Κοντολογίς, κάνουμε το σκάουτινγκ για τον Πανερυθραϊκό, σε μια προσπάθεια να πάμε “διαβασμένοι” στο ματς αυτό και να δούμε πως θα τον αντιμετωπισεουμε καλύτερα» επεσήμανε στην “ΗΜΕΡΗΣΙΑ” ο Χρήστος Μπλατσιώτης, ο οποίος για την καλύτερη προετοιμασία της ομάδς του εν όψει του αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου (10/10), πρόκειται να δει τους παίκτες του αγωνιζόμενου κόντρα στην ΜΕΝΤ εκτός έδρας μεσοβδόμαδα, σε φιλικό επίπεδο.

 

“Λευκό” ιατρικό δελτίο

Τέλος, στα θετικά του Φιλίππου περνά το ότι η πρώτη αγωνιστική κύλησε χωρίς να προκύψει κάποιος τραυματισμός, με τον Χρήστο Μπλατσιώτη να έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες.

 

Του Παύλου Χρ. Τουτουντζίδη


Δελέγκος

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής