breaking news Νέο

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα

Γράφαμε την περασμένη εβδομάδα για ένα οκταήμερο απαιτήσεων που υπαρχει για τον Φίλιππο, όσον αφορά στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Χάντμπολ Πρεμιέρ. Δηλαδή, τα τρία ματς στη σειρά που καλείται να βγάλει μέσα σ’ αυτό το διάστημα. Από αυτά ήδη έδωσε τα δύο, με ΑΕΣΧ Πυλαίας και Ζαφειράκη Νάουσας σε τέσσερις ημέρες, από τα οποία και αποκόμισε τρεις βαθμούς και με τους οποίους μάλιστα ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογικής ιεραρχίας του β’ ομίλου του πρωταθλήματος της Χάντμπολ Πρεμιέρ! Μια συγκομιδή βαθμών, η οποία και κρίνεται καλή, αν αναλογισθεί κανείς ότι στο (εξ αναβολής) εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΣΧ Πυλαίας (30/9) ο Φίλιππος βρέθηκε... κατάφατσα με την ήττα (έχανε με 25-28 στο 56’), την οποία και απέφυγε τελικά με το 28-28 που επικράτησε ως αποτέλεσμα στην συνάντηση.

Το Σάββατο (3 Οκτωβρίου) απέναντι στον Ζαφειράκη Νάουσας (και πάλι εντός έδρας) ο Φίλιππος κατάφερε ξανά να κάνει την... δουλειά του και να πάρει αυτή τη φορά τη νίκη, την παρθενική του μάλιστα στο φετινό πρωτάθλημα. Τι ακριβώς έκανε; Να μετατρέψει το ισόπαλο 23-23 στο 55’ σε 27-23 στην εκπνοή του αγώνα, ποντάροντας οι παίκτες του στο “0” της άμυνας τους και συγχρόνως στην αποτελεσματικότητα των επιθέσεων τους.

Κάτι το οποίο μόνο αδιάφορο δεν πέρασε, με τον Κώστα Τούτση (φωτό) να το χαρακτηρίζει “καλό σημάδι” για την ομάδα του. Η οποία πριν καλά καλά χαρεί αυτή τη νίκη καλείται και πάλι να ξαναμπεί στη δράση του πρωταθλήματος, αφού σήμερα την περιμένει το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Φαίακα Κέρκυρας, ο πάγκος του οποίου “χήρεψε” μετά την παραίτηση του Νίκου Ριγανά και την παρουσία του Νίκου Πέρρου ως υπηρεσιακός προπονητής.

«Είναι το τρίτο και τελευταίο στη σειρά παιχνίδι μας πριν το ρεπό το οποίο υποχρεούμαστε να κάνουμε στην αμέσως επόμενη (5η) αγωνιστική και, σε σχέση με το εκτός έδρας παιχνίδι με την Δράμα (στην 2η αγωνιστική), ευελπισθούμε να πάρουμε σ’ αυτό ένα καλό αποτέλεσμα, το οποίο και θα μας προσδώσει ακόμα μεγαλύτερη ψυχολογία, για την συνέχεια των υποχρεώσεων μας στο πρωτάθλημα» ανεφερε στην “ΗΜΕΡΗΣΙΑ” ο Βεροιώτης προπονητής, ο οποίος χθες το απόγευμα προπόνησε τους παίκτες του για τελευταία φορά επί Βεροιώτικου εδάφους, με την αποστολή της ομάδας σήμερα στις 8 το πρωί να ξεκινά το ταξίδι για την μαγευτική Κέρκυρα, μέσω Ηγουμενίτσας ακτοπλοϊκώς, προκειμένου να βγει αυτή η αγωνιστικήη υποχρέωση.

 

Στην αποστολή και ο Άγκοβιτς

Το ευχάριστο για τον τεχνικό καθοδηγητή των “ερυθρολεύκων” της Βέροιας είναι ότι συμπεριέλαβε στην αποστολή και τον Μαυροβούνιο Ιντερ Άγκοβιτς (θυμίζουμε είχε υποστεί διάστρεμμα στην πρωϊνή προπόνηση της περασμένης Τρίτης 29/9) και αναλογως της εξέλιξης του σημερινού αγώνα να πάρει χρόνο συμμετοχής, από την στιγμή που ο παίκτης μέσα σ’ αυτές τις μέρες που μεσολάβησαν υπέβαλλε τον εαυτό του σε πρόγραμμα αποθεραπείας.

 

Τα άλλα παιχνίδια

Από κει και μετά, στα άλλα παιχνίδι της ημέρας και για τον β’ όμιλο (του βορρά), ο Ζαφειράκης (χωρις τον Μάτοβιτς) περιμένει τον εκ των πρωτοπόρων ΠΑΟΚ, σ’ ενα ματς...πρόκληση για τους “πορτοκαλομπλέ” του Κώστα Δεληγιάννη, η Δράμα ‘86 συναντάται με τον Αερωπό Εδεσσας, με επιδίωξη να διατηρήσει το αήττητο της στο πρωτάθλημα, ενω ρεπό αυτή την αγωνιστική έχει η ομαδα της Πυλαίας.

Σ’ οτι αφορά, τώρα, στα ματς της 4ης αγωνιστικής στον α’ όμιλο (του Νότου), ο Διομηδης Άργους “συγκρούεται” με τον Ολυμπιακό /Ομιλο Ξυνή, ο Δούκας έρχεται αντιμέτωπος της Σαλαμίνας, ενω η πρωταθλήτρια ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Ιωνικό ΝΦ στο ιστορικό κλειστό γήπεδο του τελευταίου. Ρεπό έχει ο Άρης Νικαίας.

 

Από τον Παύλο Χρ. Τουτουντζίδη


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής