breaking news Νέο

ΕΛΜΕ Ημαθίας : Ψήφισμα ενόψει της δικαστικής απόφασης για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

ΕΛΜΕ Ημαθίας : Ψήφισμα ενόψει της δικαστικής απόφασης για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Η ΕΛΜΕ Ημαθίας, όπως και κάθε δημοκράτης πολίτης, απαιτεί παραδειγματική καταδίκη των δολοφόνων νεοναζί της Χρυσής Αυγής.

    7 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που η νεοναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής έδειξε για άλλη μια φορά ξεκάθαρα το πραγματικό της πρόσωπο, δολοφονώντας τον αντιφασίστα μουσικό Παύλο Φύσσα. Το βράδυ της 17ης Σεπτέμβρη του 2013, στο Κερατσίνι, ο Παύλος Φύσσας δέχεται οργανωμένη επίθεση από τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής, για να πέσει τελικά νεκρός, μαχαιρωμένος με δύο "επαγγελματικά" χτυπήματα στην καρδιά από τον Γ. Ρουπακιά, μέλος της εγκληματικής οργάνωσης. Η δολοφονία αυτή ήταν το αποκορύφωμα της οργανωμένης δράσης της Χρυσής Αυγής, που ήλθε να προστεθεί στις πολυάριθμες φασιστικές επιθέσεις της ενάντια σε απλούς ανθρώπους μεταξύ των οποίων ήταν και μετανάστες και πρόσφυγες, πολιτικούς, συλλογικούς και συνδικαλιστικούς φορείς μέσα από δολοφονικές  εκδηλώσεις βίας και μίσους απέναντι σε ανθρώπους που αγωνίζονται.

       Η ΕΛΜΕ Ημαθίας καταδικάζει και είναι απερίφραστα απέναντι σε κάθε είδους φασιστικές οργανώσεις και συμπεριφορές που προάγουν το μίσος και τη βία στην κοινωνία  και που βασικός τους στόχος είναι η κατάλυση της δημοκρατίας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής