breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Δίκαια τα ερωτήματα της βουλεύτριας μας της Φρόσως, συντρόφισσες και σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική συμμαχία-Δημοκρατική Παράταξη και πάει λέγοντας. Τι συμβαίνει στην Παιδεία, στη χώρα και την Ημαθία; 

 

Κάτι μου φέρνει από το «ποιος κυβερνά επιτέλους αυτό τον τόπο» που είχε πει ο γέρος ο Καραμανλής, πριν παραιτηθεί από πρωθυπουργός, λίγο μετά τη δολοφονία Λαμπράκη και την κάνει εις Παρισίους μεριά.

 

Τι να συμβαίνει όμως στην Παιδεία μας; Στη χώρα και στην Ημαθία; Απολύτως τίποτε, όταν είμεθα στη μειοψηφία και τα πάντα όλα, καλαμάκι τυλιχτό με τζατζίκι και σος μουστάρδα, όταν είμεθα στην πλειοψηφία.

 

Το ζήτημα είναι ποιος μας είναι πιο αντιπαθής ως υπουργός. Οι της Νου Δου θα πουν ο Φίλης και ο Γαβρόγλου, οι δε του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, η Κεραμέως.

 

Εδώ που τα λέμε, έτσι για να κάνουμε και το χατήρι της Φρόσως, ο Γαβρόγλου μπροστά στην κυρά Νίκη, είναι σαν αρνί. Συμπαθής, με μουστάκι των 70ς, παλιός μεσοαστός, Μόνο το καπέλο και το μπαστούνι του έλειπε, για να επιστρέψουμε στον 20ο αιώνα.

 

Ενώ η κυρά Νίκη, η Μπιλντεμπεργκερού; Φάτσα ίδια με το Νοσφεράτου, νομίζει ότι αυτή είναι και καμιά άλλη.

 

Τι μας λες μανδάμ, που θα υποκύψουμε  και θα βάλουμε τους καθηγητές να παίζουν το ρόλο των χαφιέδων στην ταινία «η κόρη μου η σοσιαλίστρια», που κάρφωσαν το Δημητράκη τον Παπαμιχαήλ, γιατί πήγε στην πορεία ειρήνης στο Μαραθώνα και την άλλη μέρα τον σχόλασαν από το εργοστάσιο του Δέλβη, του μπαμπά της Λίζας.

 

Επίθεση και εμείς στην τηλεκπαίδευση, σπάμε τις κάμερες και τα ηλεκτρονικά παρουσιολόγια. Απαιτούμε τάξεις των 12 μαθητών, δωρεάν φρέντο καπουτσίνο σκέτο στα διαλείμματα και κανένα ναργιλέ με άρωμα μανταρίνι στο τέλος.

 

Θα πείτε, γίνονται αυτά τα πράγματα τη σήμερον μπατιροημέραν, που μας έχει με το ένα πόδι στη χρεοκοπία ο κορωνοϊός; 

 

Να γίνονταν επί Φίλη, που είχε πέσει ζεστό το παραδάκι και έβγαιναν οι ΔΑΠιτες με τα μπέρμπερι και τα nike στο προαύλιο, να δηλώνουν ότι θέλουν τάξη με τσιρλ λίντερς, που θα τους υποδέχονται στο μάθημα, με τζόνυ μπλου λέιμπλ και πούρα μόντε κρίστο.

 

Ναι ρε, ταξική είναι η παιδεία και σε όποιον αρέσει. Αλλιώς να πάει στη Βόρεια Κορέα να σπουδάσει ρεεεε.


Καραμανλής
Γαβρόγλου
Φίλης-Κεραμέως
Η κόρη μου η σοσιαλίστρια
παιδεία

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής