breaking news Νέο

Σχεδόν έτοιμος για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής ο ΓΑΣ “Μελίκη”!

Σχεδόν έτοιμος για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής ο ΓΑΣ “Μελίκη”!

Δέκα ημέρες απομένουν για το άνοιγμα της αυλαίας του νέου πρωταθλήματος μπάσκετ της Β’ Εθνικής και οι “κιτρινομπλέ” της Μελίκης παρουσιάζονται σχεδόν έτοιμοι. Και λέμε σχεδόν έτοιμοι, γιατί - όπως επεσήμανε ο τεχνικός της ομάδας Δάνης Ασλανίδης - “απομένουν τώρα πολύ λίγα πράγματα τα οποία θα πρέπει να δούμε και να ριχθούμε κατόπιν στη “μάχη” του τρίτου τη τάξει πρωταθλήματος της χώρας, στο οποίο και σημειωτέον ο σύλλογος μας θα παρει μέρος για πρώτη φορά στην ιστορία του”.

Ολα αυτά, βέβαια, με βάση το τελευταίο - κατά σειρά - τεστ που υπήρξε για τον ΓΑΣ “Μελίκη”, την Τρίτη το απόγευμα, απέναντι στους (νεοφώτιστους στην Γ’ Εθνική) Ικάρους Γιαννιτσών εκτός έδρας, των οποίων και επικράτησε με μια διαφορά 15 πόντων περίπου.

“Δεν ειναι τόσο το ότι στεφθηκαμε νικητές σ’ αυτό το φιλικό παιχνίδι, αλλά οτι πήγαμε πολύ καλά, όπου και δείξαμε πως είμαστε μέσα σ΄όσα έχουμε σχεδιάσει ως πλάνο προετοιμασίας” υπογράμμισε ο Δάνης Ασλανίδης, ο οποίος επιπλέον θα έχει την ευκαιρία να δει αγωνιζόμενους τους παίκτες του σ’ άλλα δυο φιλικά παιχνίδια: το πρώτο απέναντι στον ΑΟΚ Βέροιας εντός έδρας την ερχόμενη Κυριακή και το δεύτερο κόντρα στον Αιγινιακό, εντος έδρας και πάλι, με ημερομηνία διεξαγωγής του την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου.

 

Αλλαγή

Εδώ, αξίζει να αναφερθεί οτι ο φιλικός αγώνας με τον Αιγινιακό επρόκειτο να δοθεί νωρίτερα και εκτός έδρας. Ομως οι άνθρωποι του “κυανόλευκου” συλλόγου του Αιγινίου ζήτησαν από τους ιθύνοντες του ΓΑΣ “Μελίκη”, οπως το μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι να μεταφερθεί χρονικά και να παει για τα μέσα του τρέχοντος μηός και με τόπο τέλεσης το κλειστό της Μελίκης. Κάτι που έγινε αποδεκτό απο τους “κιτρινομπλέ”, με τον Δάνη Ασλανίδη να βλέπει το εν λόγω φιλικό περισσότερο ως... ξεμούδιασμα, λίγες ημέρες πριν η ομάδα εκινήσει τις αγωνιστικες της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, αρχής γενομένης με την ιστορική ΜΕΝΤ στο “άντρο” της τελευταίας.

 

Λύση στην εκπνοή για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Α1

• Την τελευταία στιγμή αποτράπηκε το ρήγμα στην κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ, λόγω της έντομης διαφωνίας του Άρη που ήταν έτοιμος να αποστασιοποιηθεί. Τη Δευτέρα το απόγευμα βρέθηκε η χρυσή τομή, καθως με πρόταση του προέδρου της Λίγκας Βαγγέλη Γαλατσόπουλου, που έγινε δεκτή από όλες τις ομάδες, στα δυο επομενα χρόνια του νέου τριετούς συμβολαίου που θα υπογραφεί με την ΕΡΤ, θα προστεθεί δίπλα στο κριτήριο της βαθμολογικης κατάταξης και ένα μπονους με κριτήριο την τηλεθέαση, το οποίο ζητούσαν οι Θεσσαλονικείς.

Έτσι οριστικά και οι 12 ομάδες της Λίγκας πάνε στην ΕΡΤ.

 

Από τον Παύλο Χρ. Τουτουντζίδη


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής